Bedrijventrefpunt
Image default
Management

De stichtingskosten en exploitatiekosten voor uw vastgoed in kaart laten brengen door een profession

Door het in kaart brengen van de stichtingskosten en exploitatiekosten van uw vastgoed gaat u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project. U heeft een duidelijk overzicht met de kosten die voorafgaand aan en tijdens het project aan bod komen. Welke middelen gaat u inzetten voor de bouw, nieuwbouw, renovatie, sloop of herbestemming van uw project? Hoeveel gaan deze middelen u kosten? Dit zijn belangrijke aspecten om mee te nemen in de planning voor uw project. Laat u daarom adviseren door de professionals van DDC Consulting in Eindhoven, een bedrijf vol deskundige medewerkers die u graag ondersteunen.

Laat u adviseren door een professional op het gebied van bouwkostenmanagement

Met de diensten van DDC Consulting weet u zeker dat u een professioneel bouwtraject tegemoet gaat. Dit adviesbedrijf heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van bouw en vastgoed. Enkele specialismen zijn bijvoorbeeld:

  • Technisch tekenwerk
  • Vluchtwegplattegronden
  • Projectmanagement
  • Onderhoudsstrategie
  • Grondwaardeberekening
  • Contractmanagement
  • Budgetbewaking

Dit is slechts een greep uit de werkzaamheden waarvoor u bij dit bedrijf aan het juiste adres bent. De deskundige medewerkers van DDC Consulting vertellen u graag in een persoonlijk gesprek meer over de mogelijkheden voor het in kaart brengen van onder andere stichtingskosten en exploitatiekosten voor uw vastgoed.

Maak een afspraak en ga goed voorbereid aan de slag

Een goede voorbereiding is het halve werk! Dit is ook wat ze bij DDC Consulting vinden, daarom ondersteunen zij u graag met een persoonlijk advies op maat. De aanpak van dit bedrijf is altijd gericht op vier kernwaarden: duurzaamheid, samenwerking, integriteit en klantgerichtheid. Deze samenhang van kernwaarden zorgt ervoor dat u altijd met een gerust hart aan de slag gaat. Logisch, u bent dan ook tot in de puntjes voorbereid! Neem daarom vandaag nog contact op met een van de medewerkers van DDC Consulting en plan een afspraak in. Dan kijken zij met u naar de mogelijkheden voor een advies wat betreft stichtingskosten en exploitatiekosten voor uw vastgoed.