Bedrijventrefpunt
Image default
Hobby en vrije tijd

Een gezellig dagje weg met het hele gezin

Wil je graag gezellig een dagje weg met het hele gezin? Ga dan naar Vogelpark Avifauna voor een onvergetelijk dagje weg. Je ziet de mooiste vogels en hebt zelfs nog de mogelijkheid om bepaalde vogels zelf te voeren. Zo kun je Down Under gaan in de Australische Lori Landing. Hier leven kleurrijke vogels tussen rotsen en palmen. Je kunt tijdens het dagje weg ook met het hele gezien tussen de maki’s lopen in het Madagaskargebied. Wil je als ouder even genieten van een kopje koffie? Dan kunnen de kinderen helemaal losgaan in de grote speeltuin die op dit vogelpark te vinden is.

Een leuk en leerzaam uitje voor de kinderen

Bij Vogelpark Avifauna ervaar je niet alleen een leuk dagje weg met jouw kinderen, maar is het ook nog erg leerzaam voor ze. Er zijn zoveel verschillende soorten vogels. Jouw kinderen hebben de tijd van hun leven. Je kunt met zijn allen naar een van de voederdemonstraties, maar ook naar een aantal spectaculaire vogeldemonstraties. Tijdens deze demonstraties vliegen de vogels rakelings over je heen, maar wordt er ook van alles verteld over deze mooie dieren. Tijdens een dagje weg met de kinderen zie je de mooiste vogels en ontdek je allerlei dingen die je nog nooit eerder gehoord had. Zo ervaar je samen met je kinderen een onvergetelijk dagje weg.

Ga samen met je kinderen op pad

Zijn je kinderen gek op vogels en wil je trakteren op een leuk dagje weg met het hele gezin? Dan is Vogelpark Avifauna het ideale cadeau. Dit park heeft verschillende dagprogramma’s om ervoor te zorgen dat jullie een onvergetelijke dag beleven. Wil je kaartjes bestellen, maar heb je eerst wat vragen over het dagprogramma of wil je er zeker van zijn dat een specifieke vogeldemonstratie plaatsvindt op de dag dat je een dagje weg met het hele gezin boekt? Dan kun je altijd bellen met een van de medewerkers van dit vogelpark. Zij kunnen je alles vertellen over de demonstraties en andere leuke belevenissen in het park.