Bedrijventrefpunt
Image default
Hobby en vrije tijd

Tips voor een geslaagd teamuitje

Een teamuitje organiseren is leuk maar ook zo lastig.. iedereen vind meestal wat anders leuk vooral met een groot team is dat lastig. De ene wil wat actiefs doen de andere wil liever lekker wat borrelen. In deze blogs tips voor een geslaagd teambuilding uitje!

Teambuilding op de utrechtse heuvelrug

Een actieve en gezellig dag met je collega’s? inclusief lekker eten en drinken? Dan ben je hier op het goede adres. Het is op een schitterende locatie op landgoed Ginkelduin op de Utrechtse heuvelrug. In de ochtend wordt je verrast met leuke actieve activiteiten die goed zijn voor teambuilding. Na een goed verzorgde lunch wordt je opgehaald om lekker te gaan mountainbiken door dit mooie gebied heen! De benodigde materialen worden verzorgt door de organisatie zelf.

De ultieme beach day

Lekker genieten van het mooie weer en de zon? Ga dan voor een leuke stranddag gevuld met verschillende activiteiten op en aan het strand. Er worden verschillende workshops aangeboden en je kan zelf een workshop kiezen, van golfsurfen in de zee of kies je voor een workshop Capoeira, de prachtige combinatie van vechtkunst en dans, of heb je liever een workshop zandsculpturen bouwen. Er is in ieder geval genoeg keus.

Varen met Sil

Een relaxte dag op het water in friesland? dan kan ook! onder het genot van de zon en een lekker hapje en een lekker wijntje. Met de collega’s lekker genieten en relaxen. Huur een sloep, motorboot en een platbodem bij varen met sil.

Tuk Tuk rally in de Biesbosch

Door de natuur toeren in een voertuig met 3 wielen kan dat? Jazeker! dat is mogelijk! Een leuke avontuurlijke en bijzondere activiteit met je collega’s. Op het begin van de dag staan alle Tuk Tuk’s al klaar voor de groep. De groep kan verdeeld worden in groepjes van 3 er passen 3 personen in een Tuk Tuk.