Bedrijventrefpunt
Image default
Hobby en vrije tijd

Toe aan ontspanning?

Toe aan ontspanning? Ga eens een dagje weg!

Soms lijkt het alsof iedere dag hetzelfde is. Je staat op, maakt je klaar om de deur uit te stappen, brengt een paar uur door op je werk en gaat dan weer naar huis. Je maakt wat te eten klaar, je kijkt een paar uurtjes TV en dan ga je naar bed om de volgende dag hetzelfde weer te herhalen. Vaak houden we maar weinig tijd voor onszelf over en vergeten we soms dat het belangrijk is om voor onszelf te zorgen. Een dagje weg kan op dat moment een reddende engel zijn; een goed geheugensteuntje waarom het zo belangrijk is om ook af en toe echt iets leuks te doen. Er zijn veel voordelige uitjes waar je uit kunt kiezen. Een dagje weg hoeft niet saai te zijn! Het is niet allemaal musea en strandwandelingen…

Diverse soorten uitjes

  • Zwemmen: Ga eens zwemmen bij de Bonte Wever in Assen! Het is een leuk dagje weg voor mensen met kinderen, maar zonder kinderen mag je natuurlijk ook langskomen. Het zwembad is enorm en heeft veel leuke decoraties.
  • Klimmen: Bij klimpark Zips & Ropes kunnen echte avonturiers genieten van klimmen en klauteren in hoge bomen. Overkom obstakels, geniet van het uitzicht en ga hard aan het werk om alles zo goed mogelijk af te maken. Genieten voor jong en oud!
  • Paintballen: Paintballen is vooral een leuk dagje weg voor grotere groepen, want dan kun je opsplitsen en tegen elkaar spelen. Probeer elkaar te raken met paintguns en zie wie het meeste geraakt is aan het einde van iedere ronde.

Brunchen: Een heerlijke brunch telt ook als dagje weg. Je wordt lekker verwend met heerlijke hapjes en een zalig drankje. Dit is pas echt genieten. Kijk snel op https://www.uitjesaanbod.nl/

https://uitjesdeals.nl/