Bedrijventrefpunt
Image default
Financieel

Groeneveld Incassobureau Veenendaal

Het is erg vervelend als crediteur om een onwillige debiteur te hebben, waarna u genoodzaakt bent om een incassobureau te zoeken in eigen omgeving, in mijn geval, Veenendaal. Gelukkig vond ik in Veenendaal al snel een professioneel incassobureau, die ook diensten verleent voor de volgende stap in het proces, wanneer het incassotraject niet genoeg is. Dit incassobureau, die dienst doet in Veenendaal en omgeving, heet Groeneveld Gerechtsdeurwaarders. Deurwaarders zijn de ambtenaren die een crediteur helpen als het incassotraject niets met de onwillige debiteur oplevert. Misschien vraagt u zich af hoe een incassotraject bij een incassobureau in zijn werk gaat. Dat zal ik u uitleggen. Ga naar de website www.groeneveld-gdw.nl voor meer informatie over het incassobureau in Veenendaal.

Hoe een incassotraject bij dit incassobureau in Veenendaal te werk gaat

Het totale incassotraject bij dit incassobureau in Veenendaal omvatte 4 stappen, waarna ik gelukkig wel kreeg waar ik recht op had. Als eerste is de pre-incasso stap. Er wordt een pre-incassobrief verstuurd en per e-mail kreeg ik van het incassobureau een herinnering over de status van de pre-incassobrief op mijn computer in Veenendaal. Mocht verdere voortzetting van het incassotraject met het incassobureau niet langer nodig zijn doordat de betaling is voldaan of omdat er iets anders geregeld is dan kon ik de status aanpassen naar geen incasso. Helaas reageerde mijn debiteur niet op de brief, dus moest het incassobureau verder gaan met het incassotraject.

Vervolgens belde het incassobureau naar mijn huis in Veenendaal om de voorwaarden nog een keer door te nemen. Mijn debiteur werd toen twee keer op vriendelijke toon aangemaand via brieven. Helaas reageerde hij hier nog steeds niet op, dus belde het incassobureau hem op. Alsnog betaalde hij niet. Hierna kwam de deurwaarder in actie.

Het gerechtelijke incasso

De dagvaarding werd door het incassobureau in Veenendaal opgesteld nadat ik de voorschotnota had betaald. Die dagvaarding werd door het incassobureau uitgebracht door een van hun deurwaarders, die ook de dagvaarding toen ingediend hebben bij de rechtbank in Veenendaal. Mijn debiteur moest toen voor de rechter verschijnen, waarbij het vonnis werd uitgesproken. Hij moest toen een boete betalen en heeft eindelijk het geld dat hij mij schuldig was terugbetaald. Ik ben erg dankbaar voor het incassobureau Groeneveld in Veenendaal, nu deze zaak is afgerond heb ik een kopzorg minder.