Bedrijventrefpunt
Image default
Bedrijven

Ingenieursbureau Twin-Tech voor Enschede en omstreken

Hét ingenieursbureau in Enschede

Bedrijfsprocessen die verstoord worden vanwege storingen. Dilemma’s op de werkvloer omdat productie levertijden continu niet worden gehaald. Of klantspecifieke opdrachten die niet efficiënt gerealiseerd kunnen worden. Het zijn slechts enkele voorbeelden van problemen op de werkvloer of binnen productieprocessen waar je als ondernemer graag een oplossing voor nodig hebt. Ben je met bedrijf gevestigd in Twente, dan is ingenieursbureau Twin-Tech uit Enschede een aanrader. Want dankzij een gedreven en jong team van moderne engineers zetten zij nieuwe projecten succesvol op voor diverse opdrachtgevers.

Succesvolle engineering projecten

Twin-Tech heeft al meerdere unieke projecten succesvol opgeleverd voor mooie opdrachtgevers uit binnen- en buitenland. Bekende namen als Vosteq, Nestlé en Aircrete Europe hebben reeds een project laten maken door het engineering team van Twin-Tech. Mooie voorbeelden zijn:

  • Liftkooi
  • Fietsopslag
  • Mobiele woning
  • Tent haring trekker
  • Liftkabelgeleiding

Wat doet Twin-Tech ingenieursbureau uit Enschede?

Ons ingenieursbureau levert professioneel advies, kennis en biedt oplossingen voor vele soorten bedrijven uit binnen- en buitenland. We werken hierbij in meerdere werkgebieden. Denk aan bouw, agro, waterzuivering, opslag, civiele techniek, huisvesting, voeding en machinale productie.

Het ingenieursteam van Twin-Tech biedt een hoge mate van specialisatie en expertise en brengt deze samen om tot een geweldige oplossing te komen waarbij mens, product en techniek samenkomen. We gaan verder dan enkel uitvoerende opdrachten. Ons kracht zit juist in het voortraject. Waarbij de opdrachtgevers een probleem schets en ons vraagt om een oplossing. We starten dan direct met evaluatie, conceptontwikkeling en 3D technisch tekenen & engineering. Vervolgens werken wij deze uit tot een prototype op basis van een technische tekening in onze eigen fabriekshal. Nadat wij de prototype succesvol hebben kunnen testen vindt fabricage en montage plaats op locatie.

Voor welke constructies kun je Twin-Tech inzetten

Twin-Tech is gespecialiseerd in allerlei constructies. Wij berekenen en tekenen alles uit. Van onderdelen voor woningen en utiliteitsbouw tot oplossingen in maak- en verpak industrie. Hierbij gebruiken we diverse materialen. Beton, staal en houtconstructies zijn voor ons geen onbekend terrein. We werken nauw samen met ontwikkelaars, ondernemers en corporaties om projecten in heel Nederland te realiseren.

Kom ook werken bij Twin-Tech engineering

Bij Twin-Tech Enschede staan we nooit stil. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent in de engineering. Zowel als starter, junior, medior, senior of als lead engineer die willen werken aan mooie projecten in regio’s Drenthe, Gelderland en Overijssel.

Wil je graag meer weten over ons bedrijf, het team waarmee je samenwerkt of juist voor welke klanten we werken? Kom dan gerust langs en maak een afspraak per mail via info@twin-tech.nl of bel 053 – 760 19 80.

https://www.twin-tech.nl/