Bedrijventrefpunt
Image default
Bedrijven

Bedrijfsverhuizing in Amsterdam? Hebo Verhuizingen verhuist uw bedrijf zonder zorgen

U wilt uw bedrijf verhuizen. Misschien omdat uw bedrijf de laatste jaren enorm gegroeid is en u een grotere kantoorruimte nodig heeft. Of omdat het juist minder goed gaat en u naar een kleinere ruimte wilt verhuizen. Wat de reden ook is, een bedrijfsverhuizing is een groot project. De meeste bedrijven laten daarom de verhuizing van kantoor over aan een gespecialiseerde verhuizer. Een bedrijfsverhuizing houdt namelijk meer in dan alleen maar het verplaatsen van de inventaris.

Verhuizen zonder zorgen

De verhuizing van uw kantoor vraagt om een professionele aanpak en een strakke planning. Daarnaast wilt u natuurlijk dat er zo min mogelijk kostbare werktijd van uw medewerkers verloren gaat. Wanneer u de keuze maakt voor een professionele verhuisservice kunt u zich concentreren op alle andere zaken die komen kijken bij de verhuizing van kantoor naar een nieuwe locatie.

Het verhuisproces

Iedere bedrijfsverhuizing is uniek en heeft een andere aanpak nodig. Wilt u uw hele magazijn verhuizen? Of gaat het om een klein kantorencomplex? Hebo Verhuizingen heeft alle kennis en expertise in huis om uw bedrijfsverhuizing in Amsterdam zo soepel mogelijk te laten verlopen. Op voorhand maken we samen met u een plan van aanpak, waarin we precies kijken wat er verhuisd moet worden en wanneer. Als het van toepassing is, kijken we ook naar de volgorde waarin de bedrijfsruimtes leeggehaald moeten worden. Vervolgens bepalen we op welke dag de verhuizing moet plaatsvinden. Een rustige dag is natuurlijk ideaal en zorgt voor zo min mogelijk productieverlies.

De kosten van een bedrijfverhuizing

Het is lastig om een richtlijn aan te geven van de kostprijs van een bedrijfsverhuizing, omdat dit natuurlijk van meerdere factoren afhankelijk is. Denk bijvoorbeeld aan de grootte van de inventaris. Hoe meer spullen er verhuisd moeten worden, des te hoger de prijs. Daarnaast is de prijs afhankelijk van het aantal verhuizers. Wilt u een snelle verhuizing waarbij er een groot aantal verhuizers wordt ingezet? Dan is de prijs uiteraard ook hoger. Verder moet u denken aan bijvoorbeeld voorrijkosten en extra services, zoals tijdelijke opslag van uw inventaris.

Bedrijfsverhuizing in Amsterdam

Hebo Verhuizingen heeft veel ervaring met het verhuizen van bedrijven, of het nu gaat om kleine verzamelkantoren of grote bedrijfspanden. Voorafgaand aan de verhuizing van uw kantoor maken we gezamenlijk een plan van aanpak, zodat u nergens omkijken naar heeft. Op deze manier kunnen wij doen waar wij goed in zijn, zodat we uw bedrijf goed georganiseerd en efficiënt kunnen verhuizen. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.

https://heboverhuizingen.nl/