Bedrijventrefpunt
Image default
Bedrijven

Besparen op je elektra in Amsterdam

Het besparen van je energie wordt eigenlijk steeds meer een must! Er zijn veel voordelen en bijna geen nadelen. De enige nadelen zijn dat het voor even wat tijd in beslag neemt en het kan op lange termijn ook een beetje tijd in beslag nemen als je steeds kleine dingen moet doen, maar de voordelen zijn fantastisch. Je merkt het misschien niet meteen op korte termijn, maar op lange termijn voel je het zeker wel in je portemonnee als je op je energie bespaart. Ook is het veel beter voor het milieu.

Hoe bespaar je nou op je energie?

Een apparaat die de hele dag aanstaat, bijvoorbeeld de radio of de televisie. Of het nou op stand-by is of helemaal aan het is nergens goed voor, het is alleen goed voor een hogere energierekening. Zet die televisie uit, haal je oplader uit het stopcontact en doe de radio uit als je uit huis bent en je merkt echt wat het doet met de rekening.

Je oude apparatuur verbruikt meer energie dan je denkt, als het vroeger een energielabel van een ‘’a’’ had kan het nu alweer zomaar een ‘’c’’ zijn. De investering voor een nieuwe koelkast die ‘’a’’ gelabeld is kan zeker een dure zijn maar je merkt het wel en kan in veel gevallen honderden euro’s besparen.

Droog je de was buiten op dan staat de wasdroger tenminste uit wat ook alweer bespaart, je je moet steeds heen en weer lopen of dingen ophangen maar je bespaart wel. Zeker in de warme zomerdagen is dit ideaal. Je bent lekker buiten en als de droger uitblijft, blijft het ook wat koeler in huis.

Led Lampen gebruiken ongeveer 15% van wat gloeilampen verbruiken, aan het eind van het jaar kan dit honderden euro’s besparen. Je merkt het vaak niet in het begin maar als je alles nu bij elkaar optelt bespaar je vaak honderden euro’s.

Met een energiemeter in je meterkast kan je goed alles bijhouden en meten, hierdoor kan je zien of je ook echt bespaart.

Elektricien nodig?

Mocht je nu een gespecialiseerde elektricien in amsterdam nodig hebben voor het installeren van nieuwe apparaten of een energiemeter? Je kunt dan terecht bij Elektricien Amsterdam 24/7 via de volgende gegevens.

AdresBankwerkerij 39, 1021 NS Amsterdam

Telefoon: 085 019 0036

Afspraken: elektricienamsterdam247.nl