Bedrijventrefpunt
Image default
Bedrijven

Evac Chair voor een ontruiming

Evac Chair voor een ontruiming

Bij een evacuatie dient iedereen natuurlijk zo snel als mogelijk het pand te verlaten. Dit dient, als het even kan, zo soepel mogelijk te gebeuren. Echter is dat voor mensen die slecht te been zijn wat lastiger. Als gebruiker van een pand kunt u daarvoor voorbereidende maatregelen treffen. Door een Evac Chair te kopen haalt u een goede oplossing in huis voor mobiliteitsproblemen tijdens een ontruiming. Deze evacuatiestoel kunt u kopen bij Evacuatie Expert.

De juiste hulpmiddelen in huis hebben

De Europese wetgeving stelt dat de gebruiker van een pand degene is die verantwoordelijk is voor de veiligheid van een ieder die zich in het pand bevindt. Door evacuatiemiddelen in huis te halen verlaagt u het risico op problemen die tijdens de ontruiming kunnen ontstaan. Zo is de Evac Chair een evacuatiestoel van hoge kwaliteit, die makkelijk te gebruiken is en tevens versteld kan worden. Erg handig wanneer mensen die moeilijk te been zijn geëvacueerd moeten worden.

Kom in contact met Evacuatie Expert!

Benieuwd naar de Evac Chair? Lees dan verder over deze stoel op de website van Evacuatie Expert. Voor vragen kunt u ook bellen naar 074-8539984.

https://www.evacuatieexpert.nl/