Bedrijventrefpunt
Image default
Bedrijven

Waarom Marigitte Schoof als makelaar voor Amersfoort?

Bent u op zoek naar een huis in Amersfoort? Wat u nodig heeft is een makelaar die elk straatje kent in deze prachtige stad. Een makelaar voor wie de regio Eemland geen geheimen heeft. Een makelaar die u kan helpen bij het vinden van uw perfecte huis. Margitte Schoof Makelaardij is dé makelaar in Amersfoort die u hierbij kan helpen. Wij kennen onze weg in de stad én zijn omgeving. Daarom kunnen wij u met de grootste zorg bijstaan bij alle fases die komen kijken bij de koop of verkoop van een woning. We helpen u niet allen met het vinden van uw droomhuis of het met alle zorg verkopen van uw huis, maar ook met zaken als bestemmingsplannen, prijsonderhandelingen en notariële akten. Zodat ú zich daar geen zorgen over hoeft te maken. 

Amersfoort: een prachtige stad

Als makelaar in Amersfoort zijn wij met recht trots op alles wat deze mooie stad te bieden heeft. Gelegen in het hart van het land, vol historie en ingebed in een groene omgeving. Met zijn monumenten, musea, stadspoorten en muurhuizen heeft Amersfoort een unieke binnenstad met ook nog eens een gevarieerd woningaanbod dat nog steeds uitgebreid wordt. Heeft u liever wat meer ruimte? Dan bieden randwijken als Kattenbroek, Nieuwland en Vathorst een breed scala aan relatief nieuwe huizen met veel aandacht voor de buitenruimte. Zo kunnen u en uw familie naar hartenlust genieten van de voordelen van de nieuwbouwwijk met alle gemakken van de stad binnen fietsafstand. Dus of u nu in de binnenstad wilt wonen of meer aan de rand; wij helpen u! 

Aankoop, verkoop en taxatie!

Wij hebben bijna twintig jaar ervaring met aankoop, verkoop en taxaties, zowel voor bedrijven als particulieren. Vanuit ons kantoor aan de Everard Meijsterweg werken we met ons vierkoppig team om u, de klant, het zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij zijn de makelaar in Amersfoort voor u. En daarbij geldt: eerst de klant, dan het pand. Met trots delen wij de mening van onze klanten. Zie funda voor reviews.  Wij zetten graag een stapje extra voor u. Wilt u uw huis verkopen? Een van onze diensten is een exclusieve woningwebsite om uw huis extra in the picture te zetten. De woning krijgt een eigen website met alle multimediatools om het huis de aandacht te geven die het verdient. Zo willen wij laten zien hoe mooi het wonen is in deze historische stad. De stad waar wij maar wat graag werken en die wij met iedereen willen delen!

https://www.schoofmakelaardij.nl/