Bedrijventrefpunt
Image default
Bedrijven

Een camping in Brabant met veel entertainment voor de kids

In de provincie Brabant vindt u vele campings. Linberg Park is een camping in Brabant die ook geschikt is voor uw kinderen. Deze camping biedt uw kinderen veel vertier en vermaak. Door het grote aanbod aan voorzieningen en activiteiten hoeft u eigenlijk het park niet meer af. Ondanks dat er op de camping in Brabant meer dan genoeg te beleven valt, is ook de omgeving een bezoekje waard. Brabant is een bosrijke provincie en biedt wandelaars en fietsers mooie tochtjes. Ook de gezellige steden Tilburg en Breda zijn, als u in de provincie bent, zeker het bezoeken waard. Natuurlijk kunt u ook naar de Efteling, de Beekse Bergen en naar verschillende musea.

De voorzieningen op deze camping in Brabant

Op deze camping in Brabant zijn veel voorzieningen aanwezig. De meeste voorzieningen zijn voor de kinderen, de camping wordt niet voor niets een kindercamping genoemd. Op de camping zijn verschillende speeltuinen, zwembaden, voetbalveldjes, tennisbanen en hangplekjes aanwezig. Ook voor de wat oudere kinderen valt er genoeg te beleven. Op de daarvoor aangewezen hangplekken kunnen ze ‘relaxen’ en andere jongeren ontmoeten. Net als op veel andere campings, vindt u op de camping in Brabant ook een snackbar, maar dan in de vorm van een Tikibar, en een kleine supermarkt.

Verschillende soorten entertainment voor kinderen en volwassenen

Op de camping worden verschillende soorten entertainment aangeboden. Zo is er iedere week livemuziek en is er een animatieteam om de kinderen bezig te houden met verschillende activiteiten: een spooktocht, zwemvierdaagse, kermis, braderie. Verder is er een Kidsclub waar de kinderen zich kunnen vermaken door onder andere te knutselen. Bij slecht weer is het handig om ook aan verschillende binnen activiteiten mee te kunnen doen. Uw kinderen zullen zich op een kindercamping in ieder geval niet snel vervelen. Wanneer komt u langs bij Linberg Park?

https://linbergpark.nl/