Bedrijventrefpunt
Image default
Bedrijven

Familie spelletjes avond

De ene familie doet het elk weekend, de andere familie iets minder vaak, maar het is altijd succes gegarandeerd! 

Wat (of heel wat) lekkers op tafel, eventueel een drankje voor de volwassenen en natuurlijk een hele stapel spelletjes. De ingrediënten voor een supergezellig spelletjesavond met de familie en of vrienden!

Spelletjesavond met een ‘twist’

De logische, of meest gekozen spelletjes voor een familieavond zoals monopoly, mens erger je niet en bijvoorbeeld hints doen het altijd goed, maar heb je ook al eens aan een puzzel gedacht? 

Misschien niet je eerste keuze of gedachte als je aan een spelletjesavond denkt, maar zeker de moeite waard om eens te proberen. Bestel legpuzzels online, zodat je gelijk ziet hoeveel keuze er is. Bij een fysieke winkel is vaak maar een beperkt aantal puzzels waar je uit kunt kiezen.

Met zijn alleen aan een Puzzel met 1000 stukjes werken is supergezellig! Iedereen kan een kant nemen, want er zijn genoeg stukjes om mee te werken! Pas de puzzelafbeelding aan op de mensen die mee gaan puzzelen, supermakkelijk, want er is echt gigantisch veel keuze! Kies bijvoorbeeld voor een puzzel van Finding Nemo of een andere leuke film, als de kinderen ook mee gaan puzzelen. Puzzel je met oudere kinderen of volwassenen? Kies dan elke keer bijvoorbeeld een andere stad en of bezienswaardigheid. Zo heb je een puzzelavond met thema! Superleuk voor een vriendengroepje bijvoorbeeld!  

Puzzelavond met het gezin of vrienden

Ga je met het gezin puzzelen of ga je met vrienden puzzelen? Oftewel, kinderen of volwassenen? Hier zit bij het puzzelen namelijk nog wel een verschil in. Met kinderen ga je sneller voor een puzzel met minder stukjes, maar als je een avondje met vrienden gaat puzzelen dan kun je gerust een puzzel van 1000 stukjes tevoorschijn halen.

Het leuke is, dat er tegenwoordig allerlei dingen verkrijgbaar zijn om de onafgemaakte puzzel te kunnen bewaren. Even ervan uitgaande dat je niet een aparte ruimte hebt waar je de puzzel bijvoorbeeld tussen 2 dunne planken kunt bewaren bijvoorbeeld. Je hebt dus niet de stress van dat komt nooit af, want dat maakt niet uit!

Ben je een echte fanatieke puzzelaar met een toegewijde tafel en dergelijke, dan kun je in je eentje bijvoorbeeld kiezen voor een Jan van Haasteren Het Park 3000 stukjes, waar je gewoon elke keer een stukje verder mee gaat. Je verwacht het niet, maar puzzelen werkt ontspannend en eigenlijk best verslavend.

Zijn jij en je vrienden echt goede puzzelaars en hebben jullie een puzzel van 3000 stukjes zo in elkaar? Dan moet je echt eens een echte hersenkraker tevoorschijn toveren! De Legpuzzels van wasgij lenen zich hier perfect voor! Wat er op de doos staat, is namelijk niet de afbeelding die jij in elkaar moet gaan puzzelen! De wasgij puzzel kent 3 verschillende variaties, maar in 1 ding zijn ze allemaal gelijk. Je weet nooit van tevoren wat je precies gaat puzzelen!