Bedrijventrefpunt
Image default
Bedrijven

Er weer jong uitzien

Het is iets dat we tegenwoordig allemaal lijken na te streven; ons jong blijven voelen. Voor veel mensen is de manier om zich jong te blijven voelen, er jong uitzien. Bepaalde ingrepen, zoals een ooglidverstrakking of een liposuctie kunnen ook dat effect hebben, maar belangrijker is het om je goed te voelen in je eigen vel en daar kun je al hel veel aan doen zonder dat er operaties aan te pas hoeven te komen.

Bijvoorbeeld met het afnemen van een afslankpakket. Hiermee kun je eindelijk eens iets doen aan die overtollige pondjes. Overgewicht is een steeds serieuzer wordend probleem, maar voor veel mensen is het lastig om het concreet en doeltreffend aan te pakken. Natuurlijk zijn er wel al wat simpele dingen waar al met al een hoop winst uit valt te halen.

Zo kun je veel loze calorieën al ‘voorkomen’. Een beruchte in de categorie ‘loze calorieën’ is frisdrank. Veel mensen drinken graag een glaasje frisdrank, maar beseffen niet hoeveel calorieën ze daarmee al binnenhalen. Nu kun je natuurlijk kiezen voor light frisdrank, maar voor je bloedsuikerspiegel is het beter om helemaal te minderen of te stoppen met frisdrank. Als je het lastig vindt om helemaal geen frisdrank meer te drinken, beperk je dan tot een glaasje in het weekend en hou het hier ook bij. Een goede vervanger voor diegenen die van frisdrank houden en graag koolzuurhoudende dranken drinken, is spa rood of spa met een smaakje. Veel van deze spa’s met een smaakje zijn op smaak gebracht met bijvoorbeeld een beetje citroensap en maken daarmee al een meer dan prima alternatief voor de met suiker en aspartaam afgeladen frisdranken zoals deze ook in de supermarkt staan.  Een lekker kopje thee of koffie is ook prima, maar probeer dan rustig aan te doen met suiker en melk.

http://www.clinic63.nl/