Bedrijventrefpunt
Image default
Bedrijven

Voor u ontworpen poorten voor de oprit

Het ontwerpen van poorten voor de oprit kunt u het best aan een expert overlaten. Als u erop zou letten, zou u misschien opmerken dat er heel veel verschillende soorten tuinpoorten te vinden zijn. Poortland maakt poorten voor u op maat. Deze poorten worden aangepast aan uw wensen en eisen, en ook qua stijl worden gemaakt zodat ze overeenstemming vertonen met uw woning, uw tuin en het straatbeeld. Wilt u meer weten? Lees dan verder.

Poorten voor de oprit naar uw huis

Een poort laat u in eerste instantie plaatsen omdat u behoefte heeft aan extra beveiliging en privacy. Stevigheid en robuustheid is dan ook de eerste vereiste aan een goede poort. Maar daarnaast heeft een poort een belangrijke esthetische rol. Wat is uw smaak, en waar bent u naar op zoek? Poorten zijn er in allerlei soorten en maten – van een sierlijk hekwerk van staal of aluminium tot een gesloten houten poort met ingelegde elementen. Of u nu houdt van klassiek of modern, van eenvoudig of van uniek design: het kan voor u ontworpen worden. In de werkplaats van Poortland worden de speciaal voor u ontworpen of aangepaste designs op deskundige wijze in elkaar gezet. De poorten voor de oprit worden ook op de juiste manier behandeld, zodat ze ongevoelig zijn voor slijtage of roest.

Poorttechniek

U zou het misschien niet direct denken, maar bij het ontwerpen en plaatsen van de poort komt flink wat techniek kijken. Die maakt het bijvoorbeeld mogelijk om de poort op afstand te openen, per afstandsbediening of door middel van een sensor. Wel zo makkelijk als u de poort vaak open en dicht moet doen. Ook wordt het mogelijk om te communiceren met uw bezoekers, bijvoorbeeld per parlofoon of videofoon. Al deze technische snufjes kunt u in uw op maat ontwerpen poort laten verwerken.