Bedrijventrefpunt
Image default
Bedrijven

Na een ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie is tegenwoordig een veelgevraagde ingreep bij de cosmetische chirurg. Dat is ook niet verwonderlijk, want het is een relatief kleine ingreep met weinig impact maar grootste resultaten.

Een ooglidcorrectie kan aan allebei de oogleden plaatsvinden, maar wordt vooral uitgevoerd aan de bovenste oogleden. Over het algemeen zijn dit bij mensen de oogleden die overhangen en daarmee ook de meeste overlast zullen veroorzaken. Een ooglidcorrectie aan de bovenste oogleden kan onder plaatselijke verdoving gebeuren. Dat klinkt misschien een beetje eng maar heeft wel een aantal voordelen. Een volledige narcose is natuurlijk altijd een behoorlijke aanslag op je lichaam, ook als je verder gezond bent. Wanneer het niet nodig is, is het beter om geen narcose te krijgen.

De bovenooglidcorrectie kosten zijn soms aanzienlijk, maar bij ernstige klachten komt men vaak in aanmerking voor vergoeding vanuit het ziekenfonds. In dat geval betaal je enkel je eigen risico in plaats van de gehele ingreep. Onder ernstige klachten worden onder andere klachten van moeheid verstaan en ook een eventuele vermindering van het oogzicht door de overhangende oogleden. Een arts zal kunnen beoordelen of jij ook in aanmerking komt voor vergoeding vanuit het ziekenfonds. Veel mensen laten een ooglidcorrectie uitvoeren omdat ze last hebben van bovenstaande klachten en komen daarom vaak dus ook in aanmerking voor de vergoeding.

Veel mensen zijn geïnteresseerd in ooglidcorrectie na foto’s. Natuurlijk is het alleen maar menselijk om graag te willen zien hoe het eindresultaat uitpakt, maar laat je ook zeker goed informeren door je eigen cosmetische arts en ga niet alleen op foto’s af voor een beoordeling. Een cosmetische arts is degene die jou kan vertellen wat hij of zij voor jou kan betekenen en hoe de ooglidcorrectie het beste kan worden uitgevoerd.

Al met al is een ooglidcorrectie voor veel mensen een goede optie om van klachten rondom de ogen af te komen.

http://faceland.nl