Bedrijventrefpunt
Image default
Bedrijven

Een oude uitstraling

Een veelgehoorde en populaire term is steigerhout. Steigerhout is niet alleen duurzaam, maar ook nog eens enorm robuust. Het kan daarom op allerlei manieren worden toegepast. Je huis krijgt een authentieke en ‘oude’ uitstraling. Kies dus voor meubels gemaakt van steigerhout.

Gegalvaniseerd staal

Gegalvaniseerd staal noemen we ook wel steigerbuizen. Als je steigerbuizen combineert met meubels die bestaan uit steigerhout, krijg je een prachtige en sfeervolle combinatie. Dit komt doordat een frame van steigerbuizen zorgt voor extra karakter. Steigerbuis meubels zijn veelal met de hand gemaakt en dus heel erg uniek. Het materiaal is stevig en de meubels kunnen dan ook prima intensief gebruikt worden. Ook kunnen ze tegen een stootje. Ga voor een eigentijdse look en creëer thuis een stoere, landelijke sfeer met steigerbuis meubels. De meubelen hoeven niet persé gemaakt te worden van steigerhout. Je kunt ook gaan voor eikenhout of douglashout bijvoorbeeld.

Vergeet je tuin niet!

Niet alleen de (her)inrichting van je huis is belangrijk, je tuin verdient ook veel aandacht. Ga daarom voor een ouderwetse uitstraling wat je tuin betreft. Steigerbuis tuinmeubelen geven je tuin een mooie opfrisbeurt met een landelijke sfeer. Zeker als je dit binnenshuis ook hebt gecreëerd, combineert dit juist des te mooier buiten in de tuin. Kies je steigerhout als basis, dan kun je kiezen uit diverse soorten kleuren en afwerkingen. Kies wat jij het mooiste vindt! Gebeitst steigerhout in een zilveren kleur bijvoorbeeld, ziet er heel speciaal uit. Je zou ook kunnen gaan voor een andere soort hout, zoals eikenhout. Eikenhout is slijtvast en duurzaam. Eikenhout meubelen gaan dan ook lange tijd mee en bevatten veel nerven en kleuren. Dit oogt natuurlijk. Bovendien is eikenhout een stevige en mooie houtsoort.

Kwaliteit

Steigerbuizen bestaan uit stevige en solide materialen, wat ervoor zorgt dat ze uitstekend buiten gebruikt kunnen worden. Je hoeft je dus niet druk te maken om je tuinmeubels. De steigerbuizen en de koppelingen zitten goed vastgeklemd aan elkaar en dit zorgt voor hele mooie, bijzondere en robuuste eindproducten.

https://www.outsidemeubelen.nl/product-categorie/steigerbuis-meubels/