Bedrijventrefpunt
Image default
Bedrijven

Zeg dag tegen die vervelende migraine

Migraine is een erg vervelende en pijnlijke hoofdpijn, waar over het algemeen de oorzaak niet bekend is. Bij sommige mensen blijft het niet bij alleen hoofdpijn, maar kan er ook sprake zijn van duizeligheid en misselijkheid. Ondanks de vele onderzoeken die zijn gedaan tegen migraine is er nog geen duidelijkheid over de oorzaak van migraine. Onderzoekers zeggen wel dat bepaalde factoren migraine kunnen versterken, denk hierbij aan roken, drinken, ongezond levenspatroon en stress. Onderzoekers zeggen ook dat je er aanleg voor kan hebben. 

Doctoren en specialisten op het gebied van migraine raden mensen vaak aan hun levensstijl aan te passen. We hebben het hier dan vooral over de factoren die we hier boven hebben beschreven. Het komt erop neer dat je het lichaam van meer gezonde voedingsstoffen moet voorzien en dat dit waarschijnlijk al voor een groot deel uitmaakt. Hiernaast is regelmatig sporten ook erg goed tegen migraine en tevens ook tegen stress. Als een migraine patiënt dit allemaal verbeterd zullen zij merken dat er weldegelijk verbetering in zal zitten. Het kan voorkomen dat mensen hier geen baat bij hebben en sterke pijnstillers en dergelijke medicijnen krijgen voorgeschreven.

Als dit ook niet werkt zijn er nog meerdere andere oplossingen, zoals botox tegen migraine. De botox zal in je voorhoofd gespoten worden en u zult snel merken dat de migraine vermindert. De botox verslapt als het ware de spiertjes in je voorhoofd die de hoofdpijn opwekken. Een behandeling migraine werkt niet voor altijd en zal na een aantal maanden opnieuw moeten gebeuren als je tevreden bent over het resultaat. Een groot voordeel van een botox behandeling is, dat je naarmate je vaker behandelt wordt de migraine steeds minder wordt. Bent u van plan om uw migraine te laten behandelen met botox? Maak dan een afspraak met een specialist en krijg op maat advies over de behandeling.

http://www.faceland.nl