Bedrijventrefpunt
Image default
Auto’s en Motoren

Rijschool Rotterdam om in één keer te slagen voor je rijbewijs!

Rijschool Rotterdam om in één keer te slagen voor je rijbewijs!

Rijschool Rotterdam is de allround rijschool in Zuid-Holland. Slagen voor je rijbewijs is nooit zo gemakkelijk geweest. Tijdens de rijlessen krijg je een volledige begeleiding. Je bent al gauw klaar om het rijexamen in te gaan. 

Verschil met andere rijscholen

Bij rijschool Rotterdam wordt er niet alleen rijles gegeven voor de auto, maar ook motor, bromfiets/scooter, aanhangwagen (in één dag je rijbewijs), taxi opleiding en rijinstructeur  opleiding. Omdat ze hun eigen instructeurs opleiden kun je er zeker van zijn dat zij de beste rijinstructeurs hebben die rijlessen geven. Dit merk je ook aan de hoge slagingspercentage die er wordt behaald door de rijschool. Bovendien is het een rijschool met meer dan 15 jaar ervaring. Het is dus niet voor niets dat ze 100% slagingsgarantie bieden. 

 

Met spoed je rijbewijs behalen

Bij rijschool Rotterdam kun je direct beginnen met rijlessen, omdat ze meerdere rijinstructeurs hebben. Er zijn geen wachttijden. Bovendien hebben ze altijd plek voor examen en kun je ook een spoedcursus volgen. De prijzen liggen ook redelijk lager dan de andere rijscholen. Je zou verwachten dat de kwaliteit daardoor lager ligt, maar integendeel. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Je krijgt veel voor de prijs van weinig bij Rijschool Rotterdam. Tevens is het mogelijk om je lespakket af te lossen in termijnen. Ze zijn hier erg soepel in en doen er totaal niet moeilijk over.

 

Unieke lesmethode

Rijschool Rotterdam heeft een unieke manier van lesgeven ontwikkeld. De rijlessen zijn volledig examengericht, waardoor je minder rijlessen nodig hebt om te kunnen slagen voor je rijbewijs, waardoor je onnodige kosten kunt besparen. Ook houden ze er rekening mee dat niet iedereen elke dag op elke tijdstip beschikbaar kan zijn. Daarom geven ze ook rijlessen in de avonduren en in het weekend. Je wordt thuis opgehaald zodat je je rijles kunt volgen en ook weer thuis afgezet nadat je klaar bent met je rijles.

Dankzij de ervaring van meer dan 15 jaar en de unieke manier van lesgeven, zijn ze een bekend gezicht bij het CBR. Wat houdt dit in en wat zijn de voordelen hiervan? Dit houd in dat je met een voorsprong je rijexamen in gaat. Als je je rijexamen tegemoet gaat via Rijschool Rotterdam, begint de examinator direct al met een indruk als “als de student van demo-opleidingen.nl komt, zal hij/zij wel uitstekend rijden”. De eerste indruk is erg belangrijk op psychologische gebied en die indruk heb je al te pakken als je via hier je rijexamen zult afleggen.Je kans op slagen neemt aanzienlijk toe. Volgens de cijfers van het CBR is de slagingspercentage ook 95% van Rijschool Rotterdam. Dit is geen score die zomaar even wordt behaald! Op google zijn er meer dan 750 reviews waarmee er een score van 4.8 is behaald op een schaal van 5. Ik zelf, mijn broertje en mijn vrienden hebben allemaal ons rijbewijs hier behaald en zijn er zeer tevreden over!

Je kunt je direct aanmelden voor een gratis proefles en kennismaken met je vaste rijinstructeur. De lespakketten zijn inclusief praktijkexamen van het CBR. Sommige pakketten zijn inclusief theorie opleiding  en theorie-examen.