Bedrijventrefpunt
Image default
Auto’s en Motoren

Duurzaam comfortabel personenvervoer van DeBusSpecialist

DeBusSpecialist is uw partner op het gebied van personenvervoer. Of u nu een bus nodig heeft voor een schoolreisje of een dagje uit gaat met uw personeel. Wij regelen het! Bijna alles is mogelijk. Wij hebben opties om uw reis super luxe te maken, maar natuurlijk kan het ook gewoon functioneel en simpel blijven. Hoe dan ook, elke reis maken wij comfortabel en veilig!

Touringcar van DeBusSpecialist

Bij DeBusSpecialist huurt u gemakkelijk en snel een touringcar voor een dagje weg of op dagelijkse basis. Wilt u bijvoorbeeld uw medewerkers dagelijks van en naar kantoor vervoeren, dan kan dat. Wilt u eenmalig van onze diensten gebruik maken? Dan kan dat ook. Via onze website vraagt u gemakkelijk een offerte aan, waarna wij contact met u opnemen om al uw wensen goed in kaart te brengen. Onze touringcars komen uiteraard met professionele chauffeurs. Met onze chauffeurs komt iedereen gegarandeerd veilig thuis. Wij proberen uw reis zo comfortabel en zorgeloos mogelijk te maken, dat doen wij onder andere door het constant bijscholen van onze chauffeurs. Onze chauffeurs nemen geen enkel risico en kunnen met iedere groep goed omgaan. Ook onze touringcars zelf voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid.

Passend personenvervoer

Het personenvervoer van DeBusSpecialist kan altijd worden aangepast aan de groep. Bent u op zoek naar vervoer van een grote groep, of bent u juist met een intiem gezelschap? Voor ieder gezelschap hebben wij passend personenvervoer. Wij hebben dan ook verschillende soorten vervoersmiddelen, zoals touringcars, minibussen en limousines. Wij adviseren u uiteraard graag over de mogelijkheden van elke vervoersoptie. Heeft u een feestelijke gelegenheid, zoals een gala, dan is onze limousine misschien wel iets voor u! De limousine is uitgerust met een nette chauffeur, muziek en drankjes! Heeft u iemand met een fysieke beperking in uw gezelschap? Dan is het ook mogelijk oom een rolstoeltouringcar te huren. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden door te spreken.

Duurzaam rijden

Onze vervoersmiddelen rijden op groen gas en zijn dus zeer milieuvriendelijk. Dit is best wel uniek in onze branche. Wij houden ons goed aan de milieunormen en hebben het tot onze missie gemaakt om de CO2 uitstoot zo laag mogelijk te houden. Kijk voor meer informatie op onze website.