Bedrijventrefpunt
Image default
Auto’s en Motoren

Jong gebruikte auto’s

Jong gebruikte auto’s: voordelige luxe voor ondernemers!

Nieuwe auto? Een fikse kostenpost! Dus kies voor jong gebruikte auto’s!
Leaseauto’s de aangekocht worden, zijn voor veel ondernemers, zeker voor starters, een fikse kostenpost. In de eerste jaren na het opstarten van een eigen bedrijf, als zzp’er of startend ondernemer, maak je veel kosten, waarvan de auto van de zaak er eentje is die er flink kan inhakken. Dan is het extra aantrekkelijk als je al beginnend ondernemer kunt kiezen uit betrouwbare jong gebruikte auto’s. Goede jong gebruikte auto’s zijn bedrijfswagens die doorgaans jonger zijn dan twee jaar, met maximaal 30.000 kilometer op de kilometerteller. Een auto die dus haast ‘als nieuw’ is en waar je als ondernemer flitsend mee voor de dag komt.

Keuze voor jong gebruikte auto’s is een slimme zet
Waarom kiezen voor een gebruikte auto, denk je misschien als ondernemer? Het antwoord is vrij eenvoudig: omdat jonge gebruikte auto’s nagenoeg nieuw zijn, ze zijn immers niet ouder dan twee jaar, en je met zo’n auto daarom zeer representatief voor de dag komt. Aangezien de grootste kosten voor afschrijving van auto’s in de eerste jaren na de release vallen, beschik je met een auto van maximaal twee jaar jong over een moderne wagen die aanzienlijk minder geld kost dan een nieuwe bedrijfswagen. Met niet mer dan 30.000 kilometer op de kilometerteller heb je tevens de garantie dat je een zakelijke auto aanschaft, die er nog jarenlang tegenaan kan zonde noemenswaardig onderhoud. Je weet dus op voorhand dat je een goed investering doet. Ten slotte is een voordeel van jong gebruikte auto’s dat je een grote keuze hebt aan merkauto’s en bijhorende modellen en uitvoeringen. Of je nu een bestelbusje zoekt, een stationwagon of een eigentijdse hatchback waar je trots op kunt zijn: met onze nagenoeg nieuwe bedrijfsauto’s kom je overal netjes voor de dag en kun je trots zijn op jouw bolide!

Bekijk ons grote wagenpark en koop nu een of meer nagenoeg nieuwe zakelijke auto’s
Kies ook voor de combinatie comfort, elegantie en voordeel en bekijk onze ruime aanbod aan bedrijfsauto’s. Je hebt de garantie op auto’s van maximaal twee jaar oud en een grenswaarde van 30.000 kilometer op de teller. Heb je vragen, neem dan contact op met onze klantenservice of kom een keer langs in onze showroom!