Bedrijventrefpunt
Image default
Auto’s en Motoren

Snel het theorie examen aanvragen kan bij 123-theorie

Duurt het nog maar een paar weken voordat je mag afrijden tijdens het praktijk examen maar moet je voor die tijd nog even het theorie examen halen? Heb je daarom een beetje haast met het theorie examen aanvragen? Geen zorgen, 123-theorie kan jou snel aan een examenplek helpen, vaak al binnen twee tot vier weken. En bijkomend voordeel van 123-theorie? Wanneer je onze dagcursus volgt leer je binnen 1 dag alle auto theorie aan én slaag je dezelfde dag nog voor het theorie examen. Makkelijk, snel en zonder stress kan jij samen met ons binnen 1 dag het belangrijke theorie certificaat in de wacht slepen!

Vroeg de dag starten, halverwege de middag geslaagd zijn

Om 07.00 de dag beginnen, in de middag slagen voor het theorie examen. Dat klinkt natuurlijk als muziek in jouw oren. Nou ja, misschien word je niet heel blij van het feit dat we om 07.00 al beginnen, maar het is gelukkig maar voor één keertje. En voor een zeer goed doel. Want halverwege de middag ben jij wel de trotse bezitter van het theorie certificaat.

In een gezellige groep met andere cursisten en een leuke docent die lekker chill is gaan we aan het werk. We starten met een theorieles. De les is goed bij te houden, begrijpelijk en voor echt iedereen te volgen. Ja, ook als je snel afgeleid bent, leren niet geheel jouw ding is of de Nederlandse taal niet jouw moedertaal is, is onze les gewoon goed te volgen. En je mag altijd even de docent aan zijn mouw trekken als het toch even te snel gaat of wanneer je iets niet helemaal goed begrijpt. 

Na de les laten we je nog oefenen met examens om er zeker van te zijn dat je de vragen juist kunt beantwoorden. Hierna is het alweer tijd om het officiële examen bij het CBR te gaan maken. Even 30 minuten je uiterste best doen tijdens het examen, dan zal je zeker weten slagen.

Eendaagse motor theoriecursussen

Bij ons kan je niet alleen eendaagse auto theoriecursussen volgen, je kan ook kiezen voor een eendaagse motor theoriecursus. Zowel de auto theoriecursus als de motor theoriecursus worden op diverse plekken door het land gegeven. Enkele voorbeelden zijn de cursus motortheorie Amsterdam, autotheorie Den Haag, motortheorie Eindhoven, autotheorie Zwolle en motortheorie Utrecht.

Waar mogen wij jou binnenkort ontmoeten?

https://www.123-theorie.nl/