Bedrijventrefpunt
Image default
Zakelijk

Op zoek naar een vergaderlocatie Veluwe? Reserveer een van de zalen van Kasteel De Vanenburg

Kasteel De Vanenburg is een unieke en sfeervolle vergaderlocatie Veluwe. Hier kunt u met zowel een grote groep als een kleine groep terecht voor een meeting. Het landgoed ademt een en al geschiedenis uit en is gelegen op de prachtige Veluwe. Omgeven door bomen en in een prachtige setting kunt u een meeting van een dag of meerdere dagen plannen. U geniet van een sfeervolle ambiance en de omgeving bruist van de creativiteit.

Kies uit verschillende arrangementen bij Kasteel De Vanenburg

Wist u dat u bij Kasteel De Vanenburg ook verschillende arrangementen kunt boeken voor het vergaderen? Hierdoor weet u in alle gevallen zeker dat u van alle gemakken bent voorzien. Is het lunchtijd of heeft u tijd over tussen meetingen in? Neem dan even een ontspannende wandeling door de kasteeltuinen. Heeft u een belangrijke deal gesloten of wilt u graag terugblikken op een succesvolle meeting? In dat geval kunt u in de prachtige bar toosten of genieten van een goed verzorgd diner in het fraaie restaurant.

Combineer vergaderen met een leuke activiteit

Bij Kasteel De Vanenburg kunt u ook terecht voor een breed scala aan activiteiten. Zo weet u zeker dat u op de vergaderlocatie Veluwe op een relaxte manier kunt vergaderen en dat plezier en werk uitstekend met elkaar gecombineerd kunnen worden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die er zoal zijn bij Kasteel De Vanenburg? Neem dan gerust eens een keer contact op.