Bedrijventrefpunt
Image default
Zakelijk

Dymo 11353 bestellen

Wanneer er diverse pakjes of enveloppen verzonden moeten worden, is het aan te raden om hier een etiket op te plakken. Er zijn speciale dymo 11353 labels in omloop en die zijn te verkrijgen via Zolemba. Alle etiketten zijn online te bestellen en kunnen al binnen één dag geleverd worden. Hier online zijn er diverse etiketten te vinden. Van kleine afmetingen tot een wat grotere modellen. Afhankelijk waarvoor deze gebruikt gaan worden is er wel een sticker te vinden. Wat ook interessant is, is dat er nu ook stickers in diverse kleuren te bestellen zijn. 

 

Voorbedrukte etiketten bestellen

Via Zolemba is het mogelijk om etiketten te bestellen die bedrukt zijn. Wel handig wanneer er een grote zending verzonden moet worden en hiervoor etiketten met naam en etiket nodig zijn. In slechts een paar stappen kunnen deze verzendlabels postnl al gemaakt worden. Stap voor stap kan er online een etiket ontworpen worden. Volg hiervoor de instructies op, die op de website te vinden zijn. Of beter, laat eerst een proefdruk maken om te zien of het etiket wel naar wens is. Mocht je er niet uitkomen, neem dan contact op. De medewerkers kunnen je helpen met een perfect label te maken en eventueel ook nog advies geven om het perfecte label te ontwerpen. 

Bestel makkelijk online het gewenste aantal verzendt labels in de kleur of vorm die jij wilt. Voordeel is dat deze hier bij Zolemba altijd op voorraad zijn. Niet alleen voor etiketten ben je hier aan het juiste adres, ook voor verpakkingstape en weegschalen kan je hier terecht.