Bedrijventrefpunt
Image default
Zakelijk

Jouw partner online, Pocos.nl

Als aanbieder van connectiviteitsdiensten staat Pocos.nl altijd voor je klaar. Ze staan voor het leveren van kwaliteit en hun partners staan altijd voorop! We zullen je wat meer vertellen over waar ze voor staan en welke diensten ze aanbieden.

Pocos.nl

Wie is pocos, waar staan ze voor en wat leveren ze? We vertellen je het graag! Pocos is een wholesale service provider. Ze leveren een breed scala aan diensten voor de zakelijke markt. Denk hierbij aan zakelijk internet, mobiel, cloud en telefonie. Pocos staat voor kwaliteit, vernieuwing en zijn volledig gericht op jou als partner.

Pocos.nl is hierin de hoofdleverancier. Je neemt een halffabricaat bij ze af die je zelf door levert aan de eindklant. Pocos zelf levert nooit aan de eindklant. Ze leveren hosted telefonie omgevingen, connectiviteitsdiensten, SIP- trunking, mobiel en datacenterdiensten op basis van wholesale, via hun eigen netwerken.

Ze leveren deze diensten aan verschillende grote connectiviteit aanbieders in Nederland. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de verschillende bedrijven die internet aanbieden. Ze leveren over alle glasvezelnetwerken aan elk adres ter wereld.

Stabiele en betrouwbare verbindingen

De diensten ontvang je via het eigen netwerk van Pocos. De netwerkomgeving is gebouwd met de allerbeste apparatuur in de moderne datacenters. Door dit allemaal in eigen hand te houden kunnen we kwaliteit en snelheid van onze diensten garanderen.

Waarom Pocos.nl?

Pocos is al jaren een betrouwbare wholesale service provider. Ze zetten de klanten voorop en zullen je altijd de beste oplossing proberen te bieden. Ze zijn volledig gericht op jou als partner en jou wensen en eisen. Ze richten zich op het leveren van kwaliteit en expertise. Daarom kunnen hun partners zich volledig richten op de verkoop en advies van de diensten.

Pocos levert de meeste diensten realtime en is altijd goed bereikbaar. Zo kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week orders inleggen, wijzigen of beëindigen. Ook zijn ze voorzien van een professionele servicedesk, zodat er altijd tot een oplossing gekomen kan worden mochten problemen zich voordoen.

Vrijheid in dienstverlening

Het grootste voordeel van wholesale diensten afnemen bij Pocos.nl is dat je zelf alles nog kunt beslissen en invullen. Je neemt een halffabricaat af en hebt zelf de vrijheid om te bepalen wat je in rekening brengt aan je klant. Je beslist zelf tegen welke prijs en marge je de diensten aanbiedt. Ook bepaal je vaak de looptijd van contracten.

Je brengt de diensten dus zelf in rekening bij je klanten. Je hebt daardoor alle vrijheid van je dienstverlening. Naast dat je zelf de prijzen en marge bepaald, heb je ook het zeggenschap over hoe jij de diensten levert, beheert en aanbiedt aan je klant. Hierin gelden geen restricties. Je hebt dus alle vrijheid, maar wel alle voordelen van een professioneel platform dat dag en nacht beheerd en gemonitord wordt. Je bepaalt zelf hoe je de dienst er uit laat zien en levert. Hierdoor hoef jij je alleen nog maar na te denken wat de wensen en eisen van je klanten zijn. Zo hoef je alleen nog maar te focussen op advies geven en de verkoop van je diensten.