Bedrijventrefpunt
Image default
Zakelijk

Een succesvol zakelijk evenement organiseren? Dat doe je zo!

Ben jij van plan om een zakelijk evenement te organiseren? Dan hebben wij de perfecte locatie voor jou! Een locatie is erg belangrijk, want deze is in staat om jouw gasten te stimuleren, motiveren en te enthousiasmeren. Zo krijgt jouw event volledige aandacht en zullen jouw gasten je evenement niet snel meer vergeten. Wij leggen je uit waarom je een zakelijk event moet organiseren bij Conferentiehotel De Ruwenberg.

Landgoed De Ruwenberg

In een prachtig natuurgebied staat het grootste zakelijke Conferentiehotel van Noord-Brabant: De Ruwenberg. Het hotel is omringd door maarliefst 14ha grond. De omgeving is echt uitermate prachtig en weerspiegeld precies waar De Ruwenberg voor staat: kwaliteit, gastvrijheid, rust en inspiratie. De grootte en ligging van het landgoed maakt het ook zeker geschikt voor toevoegende activiteiten, bijvoorbeeld teambuildingsactiviteiten. 

Het hotel

Bij een Conferentieinclusief overnachting maak je vast gebruik van een aantal faciliteiten die De Ruwenberg biedt. Voor alle gasten zijn gratis toegang tot het privé Wi-Fi netwerk, parkeergelegenheid, gebruik van de wellness faciliteiten (zwembad en sauna’s) en sportfaciliteiten (tennisbanen, fitnessruimte en squashbaan) altijd inbegrepen. De faciliteiten per kamer zijn niet allemaal hetzelfde. Waar een Comfort Kamer een flatscreen TV, airconditioning en een kamer met douche biedt, heeft een Superior Kamer ook een minibar (incl. gratis bronwater), Nespresso apparaat, strijkfaciliteiten, kluis op de kamer en een badjas met slippers. Bij een Executive Suite zit hier bovenop een sfeervolle zithoek inbegrepen en uitzicht over de bosrijke omgeving van Brabant.

Het succesvolle congres

Bij binnenkomst stapt iedereen door de kenmerkende en middeleeuwse entreé uit 1337. Het is mogelijk om elke vleugel exclusief te gebruiken. Een vleugel bestaat uit 66 hotelkamers, 3 plenaire zalen, 6 break-out zalen, een eigen lounge gedeelte en een terras. De grootte van de zalenvariëren tussen de 20 m2 tot 200 m2. Alle zalen zijn voorzien van de benodigde technologie.Wat jouw congres bijDe Ruwenberg uniek maakt, is niet alleen de mooie en rustgevende omgeving. Je kunt ook culinair genieten tijdens het congres. Dit kan door bijvoorbeeld een bbq of uitgebreide lunch te organiseren voor je gasten. Wil je nog iets extra’s doen? Voeg een activiteit (golfen, rally) toe aan de conferentie.