Bedrijventrefpunt
Image default
Zakelijk

Onenine: Technische Vacatures

Heb jij al jaren lang ervaring op gedaan als technisch medewerker of wil je juist beginnen aan jouw nieuwe carrière? Onenine heeft voor ieder opleidings- ervaringsniveau een passende vacature. Doordat wij ons gespecialiseerd hebben tot een technisch uitzendbureau, zijn wij te allen tijde  op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in deze branche. Op zoek naar technische vacatures en ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Lees hier wat Onenine voor jou kan betekenen!

    1. Technisch uitzendbureau

Zoals aangegeven is Onenine een specialist op de technische branche, toch is de techniek vaak een stuk breder dan verwacht wordt. Er zijn namelijk enorm veel verschillende technische vacatures, denk hierbij aan bijvoorbeeld; installatietechniek, bouw en werktuigbouwkunde, high tech of elektrotechniek. Bij Onenine hebben wij het eenvoudig gemaakt voor jou en hebben je de mogelijkheid gegeven om te filteren zodat jij een specifiek zoekopdracht kunt creëren. Zo heb jij de mogelijkheid om te filteren op een specifiek vakgebied, afstand (straal) vanaf jouw huis en de gevraagde jaar werkervaring. 

Heb jij een specifiek zoekopdracht ingevoerd, dan worden natuurlijk alleen de matchende vacatures weergegeven. Staat er een vacature bij die jou aanspreekt? Dan kan je dit eenvoudig selecteren en gaat het proces van start. Wij nemen contact met jou op en dan gaan wij er samen voor zorgen dat jij op gesprek mag bij de gewenste werkgever!

    1. Banen in de techniek

Ook werkgevers kunnen zich bij Onenine voegen en samen op zoek gaan naar vakbekwame professionals. Wij weten dat het vinden van de juiste werknemer een lastige opgave kan zijn doordat de arbeidsmarkt voor technische professionals, schaars is. Onenine wilt jou verder helpen door de detachering te verzorgen rondom jouw technische vacatures. Dit bespaart jouw enorm veel kostbare tijd en tegelijkertijd worden alleen de vacature waardige professionals doorgestuurd naar jou toe! 

Al met al helpt Onenine jouw om je carrière naar een hoger niveau te brengen of om de juiste technische kandidaten vinden!