Bedrijventrefpunt
Image default
Zakelijk

Commercieel vastgoed laten taxeren?

Vastgoed taxeren dient te gebeuren door een expert op dit gebied. Alleen dan is het rechtsgeldig en ben je verzekerd van een correcte taxatie. Maar hoe vind je eigenlijk een bedrijf die dit voor je kan realiseren? Je wilt immers wel kwaliteit en expertise zien wat logisch is. Neem hiervoor maar eens een kijkje op de website van Taxatie Netwerk. Bij Taxatie Netwerk zijn er maar liefst 100 gekwalificeerde taxateurs beschikbaar door heel Nederland. 

Dit resulteert in het feit dat er een taxateur in jouw omgeving aan het werk is! Ideaal om te weten dat een taxateur dan ook daadwerkelijk is aangesloten bij Taxatie Netwerk. 

Hoeveel is jouw vastgoed waard? 

Heb jij je ooit wel eens afgevraagd hoeveel jouw vastgoed waard is? Wel zo prettig om te weten of dat je er een stuk beter voor staat dan wanneer je het hebt gekocht nietwaar? Bij dit bedrijf is het namelijk mogelijk om een taxateur die aangesloten is bij het NRVT in te schakelen. Daarnaast zijn ze lid van NVM business waardoor je zekerheid hebt dat het werk naar behoren wordt uitgevoerd. 

Alle taxaties die worden uitgevoerd wordt centraal vastgelegd zodat het in een oogopslag gezien kan worden wat er precies is uitgevoerd en hoe. Daarnaast zorgt het TMI dat er steekproefsgewijs een controle wordt uitgevoerd. Dit wil zeggen dat je de zekerheid hebt dat er een controle geweest is wanneer je het niet vertrouwd. Kortom, de hoogste zorg begint met het taxeren van jouw pand! Schakel daarom vandaag nog de juiste taxatie adviseur in. 

https://taxatie-netwerk.nl/