Bedrijventrefpunt
Image default
Woning en Tuin

Zwevend tv meubels

Heeft u ze weleens gezien? In een showroom of bij iemand thuis? Zwevende tv meubels zijn tegenwoordig razend populair. Zo geniet u van een tv aan de muur en ook een stijlvolle tv meubel dat hangt aan de muur. Op deze manier bespaart u niet alleen op ruimte, maar geniet u ook van een prachtige uitstraling in huis. Spectral levert professionele zwevende tv meubels.

Zwevende tv meubels op maat
U kunt via de website van Spectral.nl een kijkje nemen in de royale collectie aan tv meubels. Zij bieden unieke meubels met een moderne uitstraling. Toch komt het bij tv meubels vaak neer op maatwerk. Afhankelijk van de grootte en dikte van de tv. Gelukkig kunt u eenvoudig bij Spectral een zwevend tv meubel op maat laten maken. U heeft zeggenschap in de uitstraling en kunt het tv meubel helemaal naar wens laten maken.

Licht, geluid en kabels
Een groot voordeel is dat Spectral aan alles heeft gedacht. Alleen een tv meubel, dat is pas de helft van het werk. Voor een optimale tv beleving is geluid en licht cruciaal. Spectral maakt het mogelijk om licht en geluid te integreren in het tv meubel. Hierdoor profiteert u van een tv meubel dat voorzien is van een soundsysteem en sfeervolle belichting. Doordat al deze aspecten worden verwerkt in het tv meubel, kunnen alle kabels en draden in één keer worden weggewerkt. Een strakke en ordelijke uitstraling als gevolg.

Wilt u een zwevende tv meubel in huis en genieten van een moderne tv meubel aan de muur? Neem dan een kijkje op de website van Spectral voor meer informatie. Ook kunt u direct in contact komen en het huidige aanbod online bekijken.