Bedrijventrefpunt
Image default
Woning en Tuin

Op zoek naar zitcomfort in huis? Denk hieraan!

De woning is een plek waar je je te allen tijde op je gemak dient te voelen. Het is daarom belangrijk dat je in je woning heerlijk kunt koken, slapen, liggen maar ook zitten! Omdat we zo ontzettend veel zitten gedurende de dag, is het erg belangrijk om je woning te voorzien van voldoende zitcomfort. In deze blog geven we je enkele voorbeelden van perfect zitcomfort voor zowel in, als buiten je woning!

Bureaustoelen

Bureaustoelen kunnen niet enkel worden gebruikt om op te werken. Bureaustoelen zijn ontzettend ergonomisch gebouwd en ondersteunen daarom jouw lichaam op de plekken waar nodig. Je kunt de bureaustoel dan ook op andere plekken in de woning gebruiken om hier optimaal gebruik van te kunnen maken. Het zal misschien wat vreemd voelen om op een bureaustoel het avondeten te nuttigen, maar de stoel biedt zo veel zitcomfort dat je hier ontzettend snel gewend aan zult zijn. De bureaustoelen staan over het algemeen op wieltjes. DIt maakt bureaustoelen helaas niet geschikt om te gebruiken in de tuin. In de tuin liggen al snel kleine steentjes en andere viezigheid. Deze zullen zich in de wieltjes nestelen en hierdoor zullen de wieltjes beschadigd raken. Dit is niet enkel funest voor de wieltjes, maar ook voor de vloer waarop je de bureaustoel binnen weer zult gebruiken. Gebruik de bureaustoel daarom enkel binnenshuis, ongeacht hoe lekker deze zit!

Zitzakken

Zitzakken zijn ontworpen om heerlijk op te kunnen zitten. Doordat de zitzak wordt opgevuld met korrels vormt de zitzak zich naar de vorm waarin jij graag wilt zitten. Waar je vroeger enkel de grote zitzak had, heb je tegenwoordig ook qua vormgeving tal van keuzes! De lounge zitzak geeft wat meer mogelijkheden om echt in te ontspannen terwijl een peervormige zitzak weer meer stabiliteit biedt. Waar de zitzak vroeger vooral bedoeld was voor de kinderkamer verovert de zitzak de afgelopen steeds meer de overige vertrekken van de woning. Zelfs in de tuin worden de eerste zitzakken gespot! Dit komt omdat er tegenwoordig zelfs een zitzak buiten beschikbaar is. Deze raken minder snel beschadigd door de regen en sneeuw en zijn daardoor zelfs voor de tuin ideaal!