Bedrijventrefpunt
Image default
Woning en Tuin

Houten vloeren in regio Den Bosch

Houten vloeren in regio den Bosch: waar kan ik daarvoor terecht? AvanceFloors heeft een uitgebreid assortiment parketvloeren van betaalbare topkwaliteit, die bovendien verkrijgbaar zijn in regio Den Bosch (en ook Eindhoven, Veghel, Uden en Tilburg). Wij hebben meerdere verkooppunten waar je je kunt laten inspireren en informeren. 

Trendy houten vloeren kleuren in regio den Bosch

Onlangs een nieuwe woning of appartement gekocht in regio den Bosch? Of van plan om je huis te gaan verbouwen in regio den Bosch? Dan heb je waarschijnlijk ook een nieuwe vloer nodig. AvanceFloors heeft een uitgebreid assortiment trendy houten vloeren. Tegenwoordig is alles wat een houtlook heeft helemaal hip. AvanceFloors heeft ook een hout-look vloerafwerking. Geweldig om te combineren met bijvoorbeeld donkere, maar ook lichte kozijnen, grijstinten en pastelkleuren. Liever een iets donkerder tintje? Kies dan bijvoorbeeld voor kleurtint grijs. Deze is ook helemaal hip. En ook prima te combineren met bijvoorbeeld donkere kozijnen, een lichte of antracietkleurige bank. Kies je liever voor een wat veiligere kleur? Kies dan voor white wash houten vloeren. Dit is een veilige basiskleur die oneindig te combineren is met alle kleur en stijltinten. 

Houten vloeren van authentiek tot hip in den Bosch

De houten vloeren van AvanceFloors zijn ook in regio den Bosch dus verkrijgbaar. Van een hippe houtlook, tot het populaire en tijdloze whitewash. Wil je je houten vloer nog iets extra’s of iets bijzonders meegeven? Kies dan voor een verouderde versie. De verouderde parketvloeren hebben natuurlijke putjes en oneffenheden. Dit is niet weg te denken in een authentiek interieur. Ook geeft het een aparte twist aan een trendy interieur. De natuurlijke structuur van het hout nog eens extra benadrukken? Kies dan voor een geborstelde variant. De nervenstructuur wordt door deze extra bewerking extra benadrukt. Bovendien dringt de olie nog eens diep door tot in het hout, waardoor een bijzondere en unieke uitstraling ontstaat. Meer op zoek naar een stoere en robuuste uitstraling? Kies dan voor de fijnbezaagde parketvloeren. Er ontstaat een ongelijke structuur door een speciale zaagbewerking, waardoor de houten vloeren een eigenzinnig karakter krijgen. 

Houten vloeren voor een leven lang genieten

Alle kleurtinten van AvanceFloors houten vloeren zijn te combineren met deze extra afwerkingen. Maak wel een wel overwogen beslissing voor de keuze van je parketvloer. Deze vormt immers de basis voor je interieur. Wanneer je kiest voor AvanceFloors haal je de warmte van de natuur in huis. Voor elke woonstijl heeft AvanceFloors een parketvloeren kleur en afwerking die past. Laat je inspireren in een van onze verkooppunten rondom den Bosch en stel de houten vloer van je dromen samen. Houten vloeren Den Bosch om voor een leven lang te genieten.