Bedrijventrefpunt
Woning en Tuin

Een lange levensduur met golfplaten vezelcement

Golfplaten vezelcement zijn de golfplaten die je aan moet schaffen wanneer je jouw dak volledig waterdicht wilt maken. Deze platen bestaan uit een combinatie van PVA kunststof vezels en cement, waardoor er voldoende stevigheid geboden is. Daarbij zal dampvorming van binnenuit wel naar buiten komen. Jouw ruimte zal daarom altijd goed ademen en condens krijgt geen kans meer om jouw woning aan te tasten. Daarbij ben je jarenlang voorzien van een goed dak. De lange levensduur kan hier namelijk altijd voor gaan zorgen. Door de eigenschappen goed te bekijken maak je altijd een goede keuze.

 

Stevigheid voor op jouw dak

De golfplaten van vezelcement zijn stevige platen. De stevigheid zorgt voor de lange levensduur. Er zal namelijk weinig tot geen schade aangebracht worden door invloeden van buitenaf. Het weer zal bijvoorbeeld niet voor overlast zorgen. Daarnaast zijn de golfplaten bestand tegen hitte. De brandwerende functie kan weer extra voordelen op gaan leveren. Er is echter nog vee meer aan de platen te behalen. Zo kun je bijvoorbeeld ook een geluiddempende functie terugvinden. Overlast zal hierdoor niet meer voor komen. Wanneer je de golfplaten op het gebouw hebt liggen zul je direct meer stilte gaan ervaren.

 

Een lange levensduur

De vezelcement golfplaten hebben te allen tijde een lange levensduur. De platen kunnen namelijk net zolang meegaan als een traditioneel dak met dakpannen. De lange levensduur brengt geen extra werkzaamheden met zich mee. Je hoeft namelijk geen onderhoud uit te voeren aan het dak. Dit zal de kosten ook weer gaan drukken. Voor de aanschaf hoef je al geen hoog budget te hebben en je kunt ook op de langere termijn weinig kosten verwachten. Je gaat daarom alleen maar profiteren van de voordelen die het dak met zich meebrengt. Deze platen gebruiken zal jou altijd laten genieten.

 

De afmetingen van de platen bekijken

Om de golfplaten aan te schaffen moet je goed opletten welke afmetingen je nodig hebt. De platen zijn in verschillende standaardmaten te vinden. Als deze maten niet bij jouw eigen dakconstructie passen kun je de platen ook op maat laten maken. Je moet hiervoor alle maten doorgeven en hebt dan de juiste optie in handen voor jouw klussen. De eenvoudige montage maakt het dan helemaal af. Doordat je een groter oppervlak in een keer bekleedt, ben je snel klaar en is het genieten van de voordelen die je van de golfplaten gaat krijgen.

Gerelateerde artikelen

Kies voor goedkoop isolatiemateriaal

Verbouwing? Kies voor JUNG schakelmateriaal!

Aluminium binnendeuren en kozijnen voor een stijlvol en tijdloos interieur