Bedrijventrefpunt
Image default
Woning en Tuin

Echt genieten met teak meubels

Met een sterke, trendy teak tafel in je tuin creëer je heerlijke relaxmomentje voor jezelf. Nu, straks en later! In onze collectie tref je grote familietafels om uitgebreid aan te ontbijten, lunchen en dineren met het hele gezin. Ben je meer op zoek naar een klein, praktisch tuintafeltje voor op je balkon, ook dan slaag je bij de enige echte Teakspecialist.

Smaken verschillen en daarom zorgen onze meubelmakers ervoor dat je kunt kiezen uit tafels in allerlei stijlen. Om je te inspireren geven we je zomaar wat voorbeelden. Met een uitschuifbare tafel en een inklapbare tuintafel haal je een multifunctioneel model in huis. Vind je comfort en een hippe look belangrijk, dan moet je echt de verschillende dining tafels eens bekijken. Bijzonder stoer en origineel zijn onze robuuste tuintafels en boomstam tafels.

Echt genieten met onze loungeset van teak
Ideaal zijn ze, de loungesets van De Teakspecialist. En super handig dat je zelf kunt combineren om tot de ideale set te komen. Wil je een extra stoel, of meerdere bijzettafeltjes? Alles is mogelijk. Alleen bij ons bepaal je helemaal zelf hoe jouw loungeset van teak eruit komt te zien. Erg populair zijn de kant-en-klare loungesets zoals de Daylounge, Isla en Memphis. Er zijn grote, medium en kleine sets. Vanzelfsprekend kun je ook hierbij bijvoorbeeld een tweede en derde salontafel of stoel bestellen. De bijbehorende kussens zijn van zeer hoge kwaliteit. Ze worden gemaakt van eersteklas schuim en de duurzame stoffen Sunproof en Dralon.

https://www.deteakspecialist.nl/