Bedrijventrefpunt
Image default
Webdesign

Eigen webwinkel beginnen voor winkeliers

Ondernemers die één winkel of meerdere winkels bezitten kennen de klappen van de zweep. Je hebt veel ervaring opgedaan met inkoop en verkoop, je weet precies hoe de vork in de steel steekt. Een eigen webwinkel beginnen naast de fysieke locatie(s) is dan een fluitje van een cent toch? Nou, misschien moet je toch even onderstaande informatie lezen voordat je aan de slag gaat…

 

De tijden zijn veranderd

Er is een reden dat veel grote ketens failliet gaan. Ze zijn te groot en log om mee te draaien met de maatschappij. Online winkels zijn veel flexibeler en spelen volgens nieuwe regels. Denk niet dat je zomaar een eigen webwinkel kunt beginnen op precies dezelfde manier als je een normale winkel runt.

 

Digitaal denken

Bij een eigen webwinkel beginnen moet je digitaal denken. Een online webshop is eigenlijk niet te vergelijken met een normale winkel. De webwinkel is 24 uur per dag open, je bedient een veel groter publiek, je wordt niet toevallig gevonden tijdens een rondje door het winkelcentrum. Je moet compleet anders gaan denken.

 

Kant en klaar winkelpand

Een volledig ingericht winkelpand is ideaal, ook bij een eigen webwinkel beginnen kun je direct starten. Gebruik een platform zoals die van Shoptrader, daar zit alles in wat je nodig hebt. Van een mooi uiterlijk tot een kassa en zelfs bezorging kun je direct regelen. Verspil geen tijd met bouwen, ga online verkopen!

 

Betere voorraadbeheer

Met een fysieke winkel heb je vast ook een magazijn, voorraadbeheer online kun je veel efficiënter regelen. Bij een eigen webwinkel beginnen hoef je niet eens altijd een voorraad aan te leggen. Maak afspraken met een distributeur en regel direct de levering vanuit de producent. Zo kun je producten verkopen die je zelf nooit in handen hebt gehad.

 

Een eigen webwinkel beginnen als ervaren winkelier kan in beginsel een uitdaging zijn, en ook tot frustraties leiden. Wanneer je begint met een goede basis zoals Shoptrader heb je de halve strijd al gewonnen. Dan kun je jouw ervaring en expertise op het gebied van verkoop laten stralen. Start vandaag nog met je eigen online webwinkel en laat zien dat jij mee kan met de online revolutie!

http://www.takecareonline.nl/webshop/online-winkel-beginne/