Bedrijventrefpunt
Image default
Webdesign

Vier toepassingen van digital signage

Het brengen van communicatie via (interactieve) digitale schermen wordt ook wel digital signage genoemd. Qyn is een bedrijf dat je kan helpen met het toepassen van digital signage in jouw bedrijf. Zo helpen ze je met de technische aspecten en het beheer, maar ook met het ontwikkelen van een concept. Daarnaast kan digital signage op veel plekken toegepast worden. In dit artikel lees je over vier digital signage toepassingen waarbij Qyn je van dienst kan zijn.

1. Digital signage

De eerste toepassing die Qyn heeft is natuurlijk de gewone digital signage schermen. Je kunt de schermen ophangen binnen je bedrijf of in je etalage. Je boodschap kan dan door veel mensen gezien worden. Je kunt ook de wachttijd van mensen verbeteren door bijvoorbeeld het nieuws of het weer te laten zien. Daarnaast kun je mensen informeren met bijvoorbeeld de vertrektijden van bussen of treinen.

2. Integratie met sociale media

Al je sociale media kanalen zoals Twitter en Facebook kunnen geïntegreerd worden met je schermcommunicatie. Ze kunnen je foto’s en posts getoond worden op de schermen. Daarnaast kun je ook alles wat er over je bedrijf gezegd wordt laten zien aan de klant.

3. Interactieve digital signage

Naast de gewone statische schermen is het ook mogelijk om de schermen interactief te maken. Je kunt de klant bijvoorbeeld een product laten zien dat zij willen zien door gebruik te maken van touchscreens. Het scherm beantwoord zo vragen van klanten.

4. Mobile signage

Mobiele apparaten zijn ontzettend belangrijk in de samenleving. Het inzetten van bijvoorbeeld tablets kan daarom een goed idee zijn. Tablets kunnen informatie verstrekken aan klanten. Qyn kan ervoor zorgen dat de mobiele apparaten altijd werken en voldoen aan al jouw wensen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over alle mogelijkheden.