Bedrijventrefpunt
Image default
Webdesign

Een website laten maken? Gebruik WordPress!

Een website laten maken? Gebruik WordPress!

De back-end is het gedeelte van de website waar u deze kan beheren, dus eigenlijk het dashboard. In de back-end maakt u nieuwe pagina’s aan kunt u blogberichten toevoegen en afbeeldingen plaatsen. Doet u dit op de juiste manier dan worden deze zichtbaar op uw website. Een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke back-end is dus wel zeer welkom. Niet alleen voor het gebruiksgemak is een goede back-end belangrijk. Ook voor de vindbaarheid in de zoekmachines zoals Google is een goed functionerende back-end van groot belang. U wilt natuurlijk niet voor niets een nieuwe website laten maken! Deze dient u nieuwe klanten toe te brengen die geïnteresseerd zijn in uw diensten en producten.

WordPress heeft een zeer eenvoudig maar goed functionerende back-end

Zelfs als u weinig verstand heeft van het maken van websites, heeft u kans dat het maken van een nieuwe website slaagt in WordPress. Wij willen daarmee zeggen dat WordPress een zeer eenvoudige maar doeltreffende back-end heeft. Ook doen WordPress websites het over het algemeen prima in de zoekmachines. Wilt u een echte professionele website, dan is het wel verstandig om deze klus uit te besteden aan experts. Een WordPress website laten maken is een slimme keus waar u veel profijt van zult hebben. Wij van het team Webactueel werken al ruim 6 jaar met WordPress, inmiddels hebben we ruim 230 WordPress projecten afgerond. Onze klanten waarderen ons werk met een 8,7! Wij durven onszelf inmiddels wel professionals in WordPress te noemen. WordPress heeft voor ons geen geheimen en wij maken de mooiste, maar ook steeds weer unieke WordPress websites.

Geen kant en klaar template maar een unieke website

Juist omdat wij met ons team gespecialiseerd zijn in WordPress, gebruiken wij geen templates. Wij bouwen uw nieuwe website vanaf een lege pagina geheel op. Dat betekend dat iedere website die wij maken echt uniek is en volledig voldoet aan de eisen van onze klant. Eigenlijk is alles mogelijk met WordPress mits de goede plugins gebruikt worden. Wilt u een WordPress website laten maken dan bent u bij Webactueel gegarandeerd aan het goede adres!

In WordPress zijn er tienduizenden plugins beschikbaar

Wilt u een nieuwe WordPress website laten maken, dan kunt u ervan uitgaan dat alle ideeën en wensen die u heeft, uitgevoerd kunnen worden tijdens het maken van de website. Bij het maken van een WordPress website worden plugins gebruikt. Dit zijn kleine softwaretoevoegingen die eigenlijk alles mogelijk maken wat u maar wenst. Denk hierbij aan sliders, nieuwsbrieven, tabellen, grafieken, alle soorten media, forums en zelfs webshops. Maar plugins verbeteren ook de snelheid en de vindbaarheid in zoekmachines. Voor elke denkbare functionaliteit is er wel een plugin te vinden. De kunst is de juiste plugins te gebruiken, en daarvoor bent u bij Webactueel aan het juiste adres! De meeste plugins zijn trouwens gratis omdat deze gemaakt zijn door de grote community achter WordPress.

 

Engelse brievenbussen worden ook wel Victoriaanse brievenbussen genoemd. Natuurlijk heeft niet ieder huishouden net zo’n grote brievenbus nodig als het postbedrijf zelf. Om toch de klassieke, chique stijl te hanteren zijn er daarom diverse Engelse brievenbussen te koop in meerdere uitvoeringen.

https://webactueel.nl/