Bedrijventrefpunt
Image default
Tweewielers

Vespa LX Touring

Als je van kwalitatief hoogstaande scooters houdt hou je van Vespa scooters. Al sinds 1946 maakt Piaggio Vespa scooters die garant staan voor een klassiek uiterlijk met moderne technologie onder de overkapping van plaatstaal. Dat mag gevierd worden en dat gebeurde zestig jaar na de eerste Vespa met de Vespa LX Touring. LX staat voor Zestig, het aantal jaren sinds het verschijnen van het eerste model. In de luxe Vespa LX Touring wordt in het ontwerp veelvuldig verwezen naar de klassieke Vespa modellen en tegelijkertijd wordt er gebruik gemaakt van moderne technologie. Zo haal je de ideale scooter in huis voor ritten in de stad en ver daarbuiten!

 

Vespa LX Touring geeft je de complete ervaring

Met de standaard Vespa LX kun je al rekenen op een complete scooter met alle moderne gemakken. Met het Vespa LX Touring model krijg je er nog eens een aantal interessante accessoires bij. Denk bijvoorbeeld aan het lage windscherm, dat staat niet alleen sportief, het is ook nog eens handig bij lange ritten. Een bagagerek van chroom ontbreekt ook niet, dat sluit perfect aan bij de retro look, je kunt spullen meenemen en het doet ook nog dienst als bescherming van de overkapping bij een ongelukje.

 

Vespa LX Touring zet de trend voort

We zijn alweer zeventig jaar verder na het verschijnen van de eerste Vespa, ook de Vespa LX Touring is ondertussen vervangen door een nieuw model. Dat werd de Vespa Primavera Touring. De Primavera is al eerder in productie geweest en heeft na 45 jaar een comeback gemaakt. Het ontwerp en de innovaties van de Vespa LX Touring komen terug in de Primavera Touring met daarnaast nog een aantal extra vernieuwingen. Naast de Primavera Touring zijn er voor de Vespa LX Touring nog veel onderdelen en accessoires verkrijgbaar. Daarmee is de Vespa LX Touring wellicht niet meer te koop, maar ook zeker niet vergeten!

https://www.fastfuriousscooters.nl/blog/oude-en-nieuwe-Vespa-modellen