Bedrijventrefpunt
Image default
Tweewielers

Jethelm aanschaffen online

Voor extra veiligheid op de weg kun je online goedkoop een helm kopen. Let op, goedkoop kan ook duurkoop zijn, met je veiligheid wil je geen enkel risico nemen. Dan is een jethelm aanschaffen misschien wel de beste keuze voor jou. Dit type helm is betaalbaar, veilig en comfortabel. Waar moet je op letten bij online een goedkope jethelm kopen?

 

Wat is een jethelm?

Je hebt drie soorten scooter helmen;

 

  • De integraalhelm, die is helemaal gesloten.
  • De systeemhelm, die heeft een kingedeelte dat je kunt opklappen.
  • De jethelm, deze helm heeft geen kingedeelte maar wel vaak een vizier.

 

De maat is belangrijk

Bij een jethelm aanschaffen moet je goed op de maat letten. Je kunt online de juiste methode vinden om jouw helmmaat nauwkeurig op te meten. Je moet de omtrek van je hoofd meten op ongeveer twee centimeter boven de wenkbrauwen. Wanneer een helm te strak zit gaat deze knellen, wanneer deze te los zit ontstaat er speling. De juiste pasvorm is belangrijk bij een jethelm aanschaffen. Er zijn ook speciale kinderkleren te bestellen.

 

Met of zonder vizier

Veel jethelmen hebben een opklapbaar vizier. Dat is handig, je hebt zo geen last van regen en insecten tijdens de ritten. Je moet er wel rekening mee houden dat een vizier op een jethelm niet dezelfde bescherming biedt als bij de andere helmtypes. Wanneer je een sportieve off-road rijder bent is een jethelm niet de meest veilige keuze.

 

Online goedkoop een jethelm aanschaffen

Wanneer je online een jethelm bestelt doe je dit uiteraard bij een betrouwbare winkel die helmen levert die geschikt zijn voor de Nederlandse markt. Dan weet je zeker dat het een veilige helm is. De prijzen liggen online heel scherp, een jethelm is doorgaans goedkoop in vergelijking met een systeemhelm of integraalhelm.

 

Tweedehands jethelm aanschaffen

Je kunt beter geen tweedehands jethelm aanschaffen omdat je niet zeker weet of deze beschadigd of versleten is. Er kunnen aan de binnenzijde scheurtjes zitten waarmee de helm niet meer de optimale bescherming biedt, om over het hygiëne aspect nog maar niet te spreken. Een goede jethelm kopen doe je gelukkig niet dagelijks, kies de juiste helm voor jou en kijk snel op Scooteronderdelenshop.com