Bedrijventrefpunt
Image default
Tweewielers

Brinckers bedrijf: heerlijk elektrisch fietsen

Op zoek naar de ideale e-bike? De kans is groot dat je deze vindt bij het kwaliteitsmerk Brinckers. Brinckers is een onderdeel van de International Bike Group. Dit bedrijf is een belangrijke speler op de e-bike markt in Nederland en België.

Kennis en ervaring

Het team achter Brinckers heeft al vele jaren ervaring op het gebied van e-bike ontwerp en techniek. Dit is duidelijk terug te zien in de elektrische fietsen van dit merk. Iedere fiets heeft een stijf frame, wat zorgt voor stevigheid en comfortabel rijden. De fiets wordt aangedreven via een krachtige accu, waardoor een prima trapondersteuning wordt gecreëerd. Daarbij wordt gelet op ieder klein detail, ook wanneer het gaat om de onderdelen. Bang om met panne naast de weg te belanden? Door de hoge kwaliteit van de Brinckers e-bikes is de kans daarom zeer klein. Geen wonder dat deze fietsen regelmatig als beste uit de test komen bij onafhankelijke vergelijkers.

De missie van Brinckers

Voor Brinckers is het belangrijk dat de individuele fietser plezier beleeft aan het fietsen op een e-bike van dit merk. Comfort en kwaliteit zijn daarom belangrijk. Het bedrijf weet dat de e-bike voor sommige mensen net dat steuntje in de rug biedt om toch nog op de fiets te kunnen stappen. Voor anderen is het een ideale manier om een wat grotere afstand naar werk of school te kunnen overbruggen, zonder gebruik te maken van een auto of brommer. Voor Brinckers is dit laatste erg belangrijk. Het bedrijf wil niet alleen verschil maken voor het individu, maar voor iedereen. Ze hopen met hun elektrische fietsen de wereld net een beetje groener te kunnen maken. Wanneer je op hun fiets stapt draag je dus zelf ook een beetje bij aan die duurzaamheid!

 

https://fietsvergelijkers.nl/elektrische-fietsen/