Bedrijventrefpunt
Image default
Particuliere dienstverlening

Uw nieuwe woning vindt u met een makelaar uit Hilversum

Een makelaar uit Hilversum kan u helpen met uw zoektocht naar een geschikte woning in Hilversum en omgeving. Bent u op zoek naar persoonlijk contact en helder advies in uw huizenzoektocht? Dan is het zeker aan te raden een goede aankoopmakelaar in de arm te nemen. Een aankoopmakelaar in Hilversum die u zeker verder kan helpen met uw zoektocht is Dorenbosch|Rasch Makelaars. Deze makelaar helpt u desgewenst op alle fronten van uw zoektocht. Van het vinden van een geschikte woning, het begeleiden van bezichtigingen, opstarten van onderhandelingen tot het tekenen van de koopakte bij de notaris.

Een deskundige blik en een slagvaardige mentaliteit

Bij het kopen van een nieuwe woning blijft het belangrijk met een objectieve blik te kijken naar uw nieuwe woning. Een huis kan er prachtig uitzien, maar er kan veel achterstallig onderhoud nodig zijn of misschien is de vraagprijs niet reëel. Een aankoopmakelaar is degene die u helpt met deze objectieve blik en eventuele kritische vragen. Door de ruime ervaring van Dorenbosch|Rasch Makelaars kunt u er van op aan dat u na de koop niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Deze makelaar kent Hilversum als geen ander en weet wat u kunt verwachten bij de koop van een woning.

Uiteenlopend aanbod van verschillende diensten

Naast het bieden van begeleiding kunt u bij deze makelaar uit Hilversum voor veel andere diensten terecht. Natuurlijk verkopen zij ook woningen en verzorgen desgewenst de verkoop van uw woning voor u. Daarnaast voeren zij taxaties uit en kunt u hen inschakelen voor expat relocation service. Maar ook voor het toetsen van uw WOZ beschikking kunt u hier terecht. Twijfelt u aan de juistheid van de vastgestelde WOZ waarde? Dorenbosch|Rasch Makelaars toetst deze vrijblijvend voor u. Mocht een bezwaar zinvol blijken, dan kunnen zij namens u een goed gefundeerd bezwaar indienen bij de gemeente. Circa 95% van deze bezwaarschriften wordt gehonoreerd, wat u veel geld kan besparen.