Bedrijventrefpunt
Image default
Particuliere dienstverlening

Bespaar warmte met een passiefhuis kozijn

Nieuwe hout en aluminium kozijnen of zelfs een passiefhuis kozijn: het besparen van energie is een belangrijk overweging als u een nieuw kozijn laat installeren. Haalt u op dit moment het meeste uit uw verwarming bij u thuis of in uw bedrijfsgebouw? Een investering in nieuwe kozijnen betaalt zich op de lange termijn terug én levert direct veel extra comfort op. Dankzij de hout en aluminium kozijnen van Pladeko Ramen en Deuren maakt u uw woning of gebouw klaar voor de toekomst. Lees hier meer over de verschillende mogelijkheden.

Het passiefhuis kozijn en andere besparende oplossingen

Bent u benieuwd wat u kunt doen om de besparing van energie in uw woning of bedrijfsgebouw te verbeteren? Nieuwe technieken en materialen maken het mogelijk om veel meer warmte vast te houden op het punt waarop die in veel gebouwen verdwijnt: het kozijn. Met nieuwe hout en aluminium kozijnen of zelfs een passiefhuis kozijn bent u verzekerd van de beste isolatie.

Hout en aluminium kozijnen met driedubbele beglazing

In nieuwe kozijnen wordt hout en aluminium gecombineerd. Op die manier heeft u een kozijn met een warme en sfeervolle uitstraling, terwijl het aluminium buiten uitermate goed bestand is tegen de invloeden van weer, wind en regen. Driedubbel glas isoleert uitermate goed en bespaart u op de lange termijn geld.

Het passiefhuis kozijn: de ultieme isolatie

In een ‘passief huis’ zijn alle moderne isolerende oplossingen gecombineerd. Het resultaat is een huis waarin nog maar nauwelijks gestookt hoeft te worden. De perfecte isolatie maakt het comfortabel warm in de winter, en aangenaam koel in de hete zomer. Een passiefhuis kozijn speelt daarin een belangrijke rol. Dit kozijn is op zo’n manier gemaakt dat het ontsnappen van warmte niet meer mogelijk is. Laat u deze kozijnen installeren door bijvoorbeeld Pladeko Ramen en Deuren, dan verzekert u zich van de best mogelijke isolatie.