Bedrijventrefpunt
Image default
Hobby en vrije tijd

Kinderpaintball is te gek!

Afgelopen week was het kinderfeestje van mijn zoontje van 10 en we gingen kinderpaintballen. Hij was afgelopen week 10 jaar geworden en dat moest gevierd worden. Enkele weken geleden heb ik het er met hem over gehad wat hij graag zou willen doen. Ik heb zelf wat dingen voor gesteld, maar dat vond hij maar niks. Hij wilde gaan paintballen! Ik zij dat dat niet kan, dat is voor volwassenen. Maar hij was er van overtuigd dat het ook voor kinderen bestaat. Ik ben gaan kijken op het internet en inderdaad. Het bestaat. Kinderpaintball wordt het genoemd en is speciaal voor kinderen van 8 tot 16 jaar. Lees in deze blog meer over kinderpaintball en hoe mijn zoontje het heeft gehad, met zijn kinderfeestje!

Kinderpaintball

Ik ben gaan kijken naar wat het was. Want zelf wist ik het niet. Kinderpaintball is paintball maar dan speciaal afgestemd op kinderen. De kinderen hebben een kleiner gebied als volwassenen en hebben een eigen leger overall aan. Ze krijgen een masker op, zodat het gezicht beschermt is tegen de rond vliegende balletjes. Het verschil met paintball voor volwassenen en deze variant, speciaal voor kinderen, zit hem in het geweer. Het geweer voor een volwassenen schiet door middel van perslucht, maar het geweer van de kinderpaintball geweren schiet door middel van een veer! Het is absoluut niet gevaarlijk en de balletjes doen geen pijn, wanneer het het lichaam aanraakt. Het klonk leuk en mijn zoon wilde het zo graag dat dit de activiteit wordt. Ik heb uitnodigingen gemaakt voor een paar vriendjes en nu kon het paintball gaan beginnen.

Het is inmiddels een paar dagen na het kinderfeestje van mijn zoon. Hij heeft het super gehad met zijn vriendjes. Ik vind het super dat ze zo hebben genoten. Het is zeker een aanrader om dit te doen als kinderfeestje! Kijk op: paintballcentrumdeunit.nl/2087/Kinderpaintball-(prijzen) voor meer informatie!