Bedrijventrefpunt
Image default
Gezondheid

Aanvulling op de voeding

Supplementen zijn geweldige aanvullingen op de normale voeding. Bij hevige lichamelijke inspanningen is het ook erg raadzaam om supplementen in te nemen. Dit is ook waarom een hoop sporters, en voornamelijk bodybuilders, gebruik maken van voedingssupplementen. Toch zijn er ook nog een hoop mensen die niet geloven dat supplementen enige toevoeging hebben. De reden hiervoor is dat het niet wetenschappelijk bewezen is. Op elke etiket van elk voedingssupplement staat dan ook dat het aanvullend is en niet vervangend van de normale voeding. Supplementen bevinden zich eigenlijk in grijs gebied  tussen voedingsmiddelen en geneesmiddelen.

Supplementen zijn ook ontzettend raadzaam als iemand medicijnen gebruikt, want sommige medicijnen verstoren de opname van bepaalde voedingsstoffen. Een goed voorbeeld hiervan zijn de cholesterolverlagende pillen die ervoor zorgen dat de opname van de vitamine A, D, K, foliumzuur en ijzer wordt bemoeilijkt. Supplementen kunnen hierbij dus enorm helpen om een bepaald tekort te vermijden. Daarnaast zijn supplementen doorgaans ook erg handig voor mensen die vegetarisch zijn. Bij deze risicogroep ontstaat best vaak een tekort aan topvitamins. Deze groep mensen doet er daarom ook verstandig aan om extra vitamine b12 supplementen te kopen. 

Maar er zijn tegenwoordig zoveel fabrikanten, van welk merk moet je de supplementen kopen? Je kunt natuurlijk het best de producten kopen van een top merk. Een goed voorbeeld van zo’n top merk is hier. Dit bedrijf komt uit de Verenigde Staten en biedt alleen producten aan van hoogwaardige kwaliteit, alle producten zijn dan ook meerdere malen getest door experts en uitgeprobeerd op. Daarnaast zijn de merken Life Extension, Jarrow Formulas, Now Foods en Dr. Mercola ook erg goed aangeschreven binnen deze branche. Het mooie is dat de producten ook nog tegen redelijke prijzen worden aangeboden. Now Foods biedt zelfs voordeelpotten aan. Hiermee krijg je tegen een relatief lage prijs een grote pot aan supplementen.

http://www.topvitamins.nl