Bedrijventrefpunt
Image default
Gezondheid

Ontdek Fysio 038: Uw Partner in Fysiotherapie in Zwolle

Welkom bij Fysio 038

Bij Fysio 038 in Zwolle staan we klaar om u te ondersteunen bij het herstel en het verbeteren van uw algehele gezondheid. Onze ervaren fysiotherapeuten bieden hoogwaardige zorg en behandelingen om u te helpen uw doelen te bereiken en uw levenskwaliteit te verbeteren.

Locatie van onze Praktijk in Zwolle

U vindt onze praktijk op een handige locatie in Zwolle, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor iedereen in de omgeving. Leer meer over onze locatie en ontdek hoe u ons kunt vinden.

Psychosomatische Fysiotherapie

Psychosomatische fysiotherapie richt zich op de relatie tussen lichamelijke klachten en psychische of emotionele factoren. Bij Fysio 038 bieden we gespecialiseerde behandelingen om u te helpen bij het omgaan met deze klachten en het herstellen van uw algehele welzijn. Ontdek meer over psychosomatische fysiotherapie en hoe het u kan helpen.

Shockwave Therapie

Shockwave therapie is een effectieve behandelmethode voor diverse musculoskeletale aandoeningen, zoals pees- en spierblessures. Onze ervaren therapeuten gebruiken deze geavanceerde techniek om pijn te verminderen en het herstelproces te bevorderen. Leer meer over shockwave therapie en hoe het u kan helpen uw klachten te verlichten.

Ons Deskundige Team

Bij Fysio 038 hebben we een team van toegewijde en ervaren fysiotherapeuten die klaar staan om u te ondersteunen. Ontmoet ons team en leer meer over hun achtergrond en expertise op het gebied van fysiotherapie.

Neem Contact Met Ons Op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Ons vriendelijke team staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het plannen van uw eerste afspraak.

Bij Fysio 038 streven we ernaar om elke patiënt de best mogelijke zorg te bieden. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze praktijk in Zwolle en u te ondersteunen bij uw herstelreis.

 

https://fysio038.nl/