Bedrijventrefpunt
Image default
Energie

Bereken eenvoudig welke elektrische boiler of cv je nodig hebt met de online calculator.

Bereken eenvoudig welke elektrische boiler of cv je nodig hebt met de online calculator.

Op de website van elektrischeboiler.eu vind u veel verschillende merken elektrische boilers en elektrische cv ketels. Mooi vormgegeven platte boilers of functioinele ronde types. Van 5 liter close-in elektrische boilers tot wel 2000 liter ketels die zelfs kunnen verwarmen tot wel 85 graden.

 

Maar hoe weet je nu welke boiler of cv voor jou de beste keuze is?

Op de website van elektrischeboiler.eu staat een simpele en superhandige online- calculator waarmee je in no time berekent welke boiler of cv voor jou situatie de beste keuze is. 

Elektrische boilers vanaf 200 liter worden vaak gebruikt bij campings, melkveehouders, zorginstellingen, sportscholen, wassalons, autowascentrales en glazenwassers en sommige modellen kunnen dankzij een speciaal verwarmingselement verwarmen tot 85 graden, wat noodzakelijk is bij bijvoorbeeld de melkveehouderij om de tanks te spoelen.

Ook voor het berekenen welk verwarmingselement voor jouw situatie het meest geschikt is staat op de website van elektrischeboiler.eu een vermogenscalculator.

 

Maar er is meer!

Er worden bij elektrischeboiler.eu niet alleen elektrische boilers en elektrische cv’s verkocht, ook elektrische kachels, ECO douchekoppen en antikalk magneten. Op de overzichelijke website vind tevens duidelijke montage handleidingen, filmpjes hoe je onderdelen kunt vervangen, allerhande tips en antwoorden op de meest gestelde vragen. 

Elektrisch aangedreven apparatuur heeft de toekomst.

Voor 2050 moeten immers alle huishouden van het gas af zijn. Begin daarom nu al met het vervangen van je oude gas ketel. Dat is toch vrij eenvoudig te realiseren en hoeft helemaal niet zo kostbaar te zijn als gedacht.
Bij elektrischeboiler.eu zijn er al elektrische boilers verkrijgbaar vanaf zo’n 120,- Euro.  Elektrische cv’s zijn er al vanaf 1.200,- Euro. Elektrisch verwarmen is ook nog eens veel veiliger, omdat er geen verbranding plaatsvindt. Zo is er geen kans op koolmonoxide vergiftiging en is er geen afvoer nodig.

En als je ook nog eens zonnepanelen zou aanschaffen, zit je helemaal gebeiteld. Dan kan je ineens hartelijk lachen om die energie rekening. 

 

 

 

Ga eens kijken op deze website. Daar kom je warm de winter mee door.

https://elektrischeboiler.eu/