Bedrijventrefpunt
Image default
Dienstverlening

Hulp bij social media activiteiten van Your Business Online

Bij Facebook marketing en adverteren op Youtube gaat het erom dat je inspeelt op actuele trends. Wat vinden mensen nu leuk en interessant? Waar zoeken ze naar? Waar liggen de behoeftes? En ook: waar hebben ze geen boodschap (meer) aan? Om dit soort vragen te beantwoorden kun je het best een gespecialiseerd social media marketing bureau Your Business Online inschakelen.

Inzet van meerdere social media kanalen

Zowel inhoudelijk als op technisch vlak is Your Business Online helemaal bij qua online platforms. Your Business Online onderhoudt nauwe contacten met de Nederlandse teams van Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube. Dit betekent dat een online strategie zo uitgestippeld zal worden, dat die het meeste rendement oplevert. In veel gevallen blijkt het efficiënt te zijn je op meerdere kanalen tegelijkertijd te presenteren. Denk aan een promofilmpje op YouTube, doeltreffende advertenties op Facebook, een nieuwe story op Instagram, hippe afbeeldingen op Pinterest en inhoudelijke berichten op LinkedIn. Aanvullend is het belangrijk een Whatsapp-nummer en Twitter kanaal te hebben. De dagelijkse communicatie blijken namelijk heel soepel te verlopen via deze twee media.

Partners

Your Business Online heeft veel ervaring opgebouwd de afgelopen jaren. Zowel met grote, middelgrote als kleine klanten. Tot belangrijke partners waar succesvol mee is samengewerkt behoren onder meer PAL-V in de super yacht branche, Van der Valk Hotel Gilze in Tilburg, auto- en fietsenwinkel halfords.nl, Van der Eijken Makelaardij, Hitachi Construction Nederland en woonwinkel Kwantum.

Samenwerken?

Kun jij je vinden in deze doelstellingen voor de toekomst: meer naamsbekendheid, een betere reputatie, uitgebreidere doelgroepen, stijgende verkoopcijfers én een mooiere omzet? Je kunt het allemaal bereiken samen met Your Business Online. Dit social media bureau is gevestigd aan de Bredase Baan 10 in Bosschenhoofd. Inderdaad op het terrein van Breda Airport. Het Your Business Online team is te bereiken via het online contactformulier. Een mail en telefoontje worden ook gewaardeerd: info@yourbusinessonline.nl en 076 – 8897629. Het eerste contact dient altijd ter kennismaking. Die ontmoeting is dan ook kosteloos en geheel vrijblijvend. Your Business Online vindt het belangrijk dat er een persoonlijke klik is en dat de uitgangsideeën matchen.

https://www.yourbusinessonline.nl/