Bedrijventrefpunt
Image default
Dienstverlening

Ingenieursbureau Maters en De Koning: Een betrouwbare partner voor uw ingenieursbehoeften

Maters en De Koning is een ingenieursbureau met meer dan 20 jaar ervaring in civiele techniek en infrastructuur. Ons team van enthousiaste medewerkers staat klaar om u te helpen bij al uw ingenieursbehoeften. Wij zijn gevestigd in Roosendaal en Rotterdam, maar ook landelijk actief. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie! Of lees hieronder meer over wie wij zijn en wat wij doen!

Onze diensten

Bij Maters en De Koning zijn we gespecialiseerd in een breed scala aan ingenieursdiensten, waaronder het ontwerp en het aanleg van wegen, bruggen, watermanagementsystemen en vele andere infrastructuurprojecten. Ons team bestaat uit ervaren professionals met een diepgaande kennis van de ingenieurswereld. Wij zorgen ervoor dat onze klanten te allen tijde resultaten van de hoogste kwaliteit ontvangen.

Bij Maters en De Koning nemen we veiligheid en kwaliteit serieus. Al onze medewerkers zijn getraind om de hoogste normen te handhaven als het gaat om veiligheidsvoorschriften en kwaliteitscontrole. Dit garandeert dat al onze projecten veilig en efficiënt worden uitgevoerd volgens de eisen van de klant.

Waarom voor ons kiezen?

Maters en De Koning wordt al meer dan 20 jaar vertrouwd door tevreden klanten. Onze klanten weten dat ze op ons kunnen vertrouwen voor de best mogelijke service. We hebben een team van ervaren en deskundige professionals die altijd klaar staan om onze klanten te helpen hun doelen te bereiken.

We zijn ook trots op onze inzet om langdurige relaties met onze klanten op te bouwen. Onze medewerkers zijn toegewijd aan het leveren van persoonlijke service en zijn beschikbaar wanneer u ons nodig heeft. Wanneer u Maters en De Koning kiest, kunt u op ons rekenen voor kwaliteitsresultaten en een uitzonderlijke klantenservice! Neem vandaag nog contact met ons op als u vragen heeft of meer informatie wilt over onze diensten. Wij helpen u graag!