Bedrijventrefpunt
Image default
Dienstverlening

Een woningontruiming laten uitvoeren door professionals

Een woningontruiming kan om verschillende redenen noodzakelijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan een huisontruiming bij het verhuizen naar een verpleeghuis, bij een sterfgeval, een emigratie, een faillissement, bij het samenwonen of een echtscheiding. In dit soort gevallen kunt u uw woning soms het beste laten ontruimen door een professioneel bedrijf. Zij zorgen er dan voor dat alle inboedel goed wordt afgevoerd. Er wordt samengewerkt met onder andere kringloopwinkels en opkopers. Een eventuele opbrengst kan in mindering worden gebracht op de kosten voor de woningontruiming.

Wat kan ik doen als een woningontruiming snel moet gebeuren?

Soms kan het zo zijn dat een woningontruiming haast heeft. Een woning ontruimen moet bijvoorbeeld binnen enkele dagen gebeuren als iemand in een zorginstelling woonde en overlijdt. De kamer moet immers zo snel mogelijk weer beschikbaar komen voor een nieuwe bewoner. Als u het niet ziet zitten om zowel de uitvaart als de woningontruiming te moeten regelen, dan kunt u hiervoor een beroep doen op een professioneel bedrijf. Zij zorgen er dan voor dat de kamer leeg en bezemschoon wordt opgeleverd. U heeft hier geen omkijken meer naar en kunt zich volledig concentreren op het regelen van een mooie uitvaart.

Wie kan mij helpen als ik een woning moet ontruimen?

Als u belast bent met het ontruimen van een woning dan kunt u deze intensieve klus met een gerust hart overlaten aan Woningontruiming Regionaal. Dit bedrijf werkt regionaal en is in diverse plaatsen en regio’s in het land actief. U kunt hen bereiken door een bericht te sturen via het contactformulier. Dit formulier vindt u gemakkelijk via hun website. Nadat u dit heeft ingevuld, wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen om een afspraak te maken. Vooraf wordt er door Woningontruiming Regionaal altijd een prijsopgave gegeven, zodat u weet waar u aan toe bent en niet voor vervelende verrassingen komt te staan.