Bedrijventrefpunt
Image default
Dienstverlening

Een professionele coating op uw damwand

Wilt u een damwand schilderen van uw bedrijfspand? Laat dit dan professioneel en voordelig doen door ons. Een mooie nieuwe coating op uw damwand zorgt voor een goede en verzorgde uitstraling van uw bedrijf. Uw damwand is verzekerd van een nette en strakke afwerking door ons spuittechniek. Uw damwand schilderen doen wij natuurlijk bij u op locatie. Deze werkzaamheden kunnen wij flexibel uitvoeren door onze 24-uurs glasservice. Wij beschikken over veel productkennis en voorlichting in combinatie met jarenlange ervaring. Bovendien komen wij onze afspraken na en waarderen wij persoonlijk contact. Uw damwand door ons laten schilderen zorgt voor een damwand die eruitziet als nieuw zonder gedoe.

Waarom uw damwand laten schilderen?

Uw damwand schilderen, of dat vakkundig laten doen door ons, is goedkoper dan het aanschaffen van een gehele nieuwe damwand. Vaak wordt over de jaren uw damwand minder mooi door de verschillende weersomstandigheden waardoor corrosie ontstaat op de wand. Het aanbrengen van een coating met hoge kwaliteit zorgt ervoor dat de levensduur van uw wand verlengd wordt. Dit is ook erg duurzaam, aangezien het aanbrengen van een professionele coating ervoor zorgt dat u tot wel 20 jaar geen corrosie op de wanden ontstaat. Het laten spuiten van uw wand is dus goedkoper en duurzamer. Kortom, uw damwand schilderen heeft meerdere voordelen.

Uw damwand door ons laten spuiten

Uw damwand schilderen door onze vakmannen gaat als volgt te werk. De eerste stap van dit proces is het reinigen van uw damwanden. De wanden zijn vaak vies door het weer. Deze reiniging zorgt ervoor dat de coating straks goed aan de wand hecht en niet af zal bladeren. Vervolgens worden de oppervlakken die niet te coaten zijn goed afgeplakt door ons. Daarna wordt als volgende stap twee lagen coating aangebracht. Tenslotte wordt de tape op de niet te spuiten gebieden verwijderd. Een damwand schilderen kunnen wij snel in veel verschillende kleuren en op verschillende structuren uitvoeren.