Bedrijventrefpunt
Image default
Bedrijven

Wat is Sim Only eigenlijk?

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe provider zal je binnen no time uitkomen bij de term Sim Only. Een Sim Only abonnement is een speciaal abonnement wat jij af kunt sluiten voor je mobiele telefoon. Door middel van dit abonnement zal je voorzien zijn van een vast aantal maandelijkse belminuten of MB’s voor je internet. Mocht je niet weten wat een sim only goedkoopste pakket precies is dan i het handig om even snel verder te lezen. We hebben het namelijk wat makkelijker voor je gemaakt door hieronder het een en ander over het Sim Only abonnement voor je onder elkaar te zetten. 

De betekenis van Sim Only

Voordat we kort gaan kijken naar het vergelijken van een Sim only abonnement is het van belang om eerst even stil te staan bij hoe sim onyl werkt. Over wat voor soort abonnement hebben we het precies? Een Sim only abonnement is eigenlijk ontzettend eenvoudig uit te leggen. Het is namelijk een abonnement waarbij je alleen maar wordt voorzien van een SIM kaart. Je sluit geen abonnement meer af moet een toestel, het gaat echt alleen om het abonnement zelf. Mocht je een telefoon hebben die je nog graag gebruikt dan kan je deze met een Sim Only abonnement nog gewon gebruiken.

De voornaamste reden om te kiezen voor een Sim Only abonnement is het feit dat je niet meer te maken krijgt met allerlei lange termijn verplichtingen. In de meeste gevallen kun je een gekozen Sim only abonnement al na 30 dagen wijzigen of zelfs beëindigen. Dit komt echt van pas als je niet precies weet hoeveel internet je wilt hebben of als je graag afwisselt van hoeveelheid aan data of belminuten. Niet voor niets dat Sim Only zo populair is op dit moment.