Bedrijventrefpunt
Image default
Bedrijven

Deze meubels kun je niet missen in je slaapkamer

Een slaapkamer is natuurlijk een verlaten en desolaat oord als er alleen maar een bed en verder geen meubilair in staat. Een slaapkamer met stoere, praktische en verfrissende meubels is daarentegen een totaal andere ervaring. Want wat is er gaver dan een plek om te slapen met een paar handige kanten, een bureau en eventueel nog andere meubilair? Het antwoord is niet moeilijk te raden: niet veel! Dit klinkt misschien wel leuk, maar het is natuurlijk de vraag welke meubels op een relaxte slaapkamer niet mogen ontbreken. We hebben hieronder de beste ideeën voor verzameld qua slaapkamer meubels. De meubels die we uitgezocht hebben passen goed bij een slaapkamerinrichting door Anselm Oome. Doe er je voordeel mee en kies ook voor een eigentijdse slaapkamers met praktische en modieuze meubels.

Een nachtkastje naast je bed is onmisbaar

Als er een meubelstuk is dat in de slaapkamer niet mag ontbreken, is het wel een nachtkastje. Een nachtkastje is ideaal om bijvoorbeeld je wekker of wekkerradio op te zetten, een nachtlampje, je oordopjes, je smartphone, je kunstgebit, je bril of een of meer boeken. Maar ook kun je in de lades van slaapkamer kastjes naast je bed je ondergoed, zoals sokken of boxershorts, kwijt. Nachtkastjes zijn dan ook superhandig en mogen in geen enkele slaapkamer ontbreken.

Een ruime kledingkast met spiegels

In een praktisch ingerichte slaapkamer hoort natuurlijk ook een ruime, stijlvolle en mooie kledingkast thuis. Regel je je slaapkamer inrichting door Anselm Oome, dan kun je kiezen uit allerlei formaten en stijlen kledingkasten voor in de slaapkamer. Belangrijk is niet alleen dat de kledingkast qua kleur en stijl goed bij de rest van het slaapkamer interieur past, maar natuurlijk ook dat je voldoende opbergruimte hebt om al je kleding goed te kunnen opbergen.

Goede verduisterende raamdecoratie

Een belangrijk onderdeel van een comfortabel ingerichte slaapkamer is een goed verduisterde raamdecoratie. Goed opties zijn bijvoorbeeld luxaflex, een duo rolgordijn of, qua verduistering nog effectiever, een elektrisch rolluik. Het grote voordeel van rolluiken is dat ze perfect verduisteren, waardoor je nachtrust aanzienlijk verbeterd. Ook dempen elektrische luiken geluiden en hebben ze een isolerende werking. Ze weren zonlicht en verkoelen daardoor je slaapkamer. In de winter houden ze juist extra warmte binnen. Ten slotte ziet strakke raamdecoratie, zoals rolluiken, er modern en luxueus uit.